28.11.15

// En bild från igår // 
 
Hej! 
Igårkväll förfestade vi hos Jessica, sedan splittrade vi oss då halva gänget gick på Allstar och vi andra gick på Lokal! En riktigt bra sista kväll med mina tjejer, helt enkelt! 
 
Nu är jag hemma hos mamma i Skellefteå och myser med familjen. Jag är ganska sliten efter att ha släpat på tre väskor hela dagen så det är väl dags att lägga sig snart... Hoppas ni har haft en bra helg!

Friday

Bild från weheartit
 
Hallå där! 
Ja, jag lever. Jag har gjort klart några skoluppgifter och nu kan jag med gott samvete säga att jag i princip är LEDIG idag. Detta innebär att resten av dagen kommer spenderas med Elias en stund innan han åker till Skellefteå, sedan ska jag göra lite ärenden, kanske ta en sväng på stan (Det är ju rea och sånt...) och ikväll blir det utgång med mina tjejer! 
 
Imorgon åker jag också upp till Skellefteå eftersom jag har min praktik där och börjar på måndag. Så, imorgon är det "Hejdå Umeå" på ett tag eftersom jag stannar över jul och nyår också. Kommer sakna denna stad så otroligt mycket, men längtar ändå hem till familjen och släkten ♥
 
Nu ska jag sätta igång med min "to-do-list" innan Elias dyker upp! Önskar er en fortsatt trevlig helg! 
Och förresten: Jag har exlusiva erbjudanden på MK-produkterna idag! Slutar 24.00 ikväll! Kontakta mig för mer information! 

Sunday

Hej! ♥
Idag har jag hängt med Gabriella och sedan gått en väldigt halkig långpromenad. Ramlade ungefär 4 gånger... Pinsamt. Haha. 
Kom just hem och har ätit middag. Ska kolla lite på AHS innan jag hoppar in i duschen. Önskar er alla en fortsatt trevlig söndagkväll! 

And honey, I stay stoned on your love all the time

Hej! 
Jag har gått och blivit sjuk... igen. Så igår tog jag det lugnt med filmkväll tillsammans med min andra halva. Idag har jag pluggat lite, druckit mängder med te och hoppas på att vara frisk snart... Snön har iallafall hittat sin väg hit till Umeå - vilket jag är riktigt glad över! Äntligen lite ljus i vardagen ♥
 
Ikväll ska jag nog till Emma och hänga med världens finaste tjejer! Jag är så glad över att ha såhär underbara vänner i mitt liv. Jag är otroligt tacksam för allt stöd de bidrar med! Vad hade jag gjort utan dem?