WORK MOOD

Ungefär såhär ↑ mår vi nog allihopa just nu. 
 
Fullsatt hela helgen i restaurangen, och vi var underbemannade. Men, vi överlevde. 
Ikväll har det varit fullt igen, och vårt kassasystem totalkraschade - men nu är jag äntligen hemma och kan andas ut lite. Har värmt lite nudlar och väntar på att karln ska komma hem så vi kan kramas lite. Måste börja planera lite inför vår flytt också, men vi hinner aldrig göra det nu.. Betalning av alla räkningar imorgon, en massa samtal måste ringas och jag var sugen på att följa med bästis till Arvidsjaur imorgon men bussen går så sjukt tidigt så tror inte jag orkar det.. Tvättat massa arbetskläder idag, ska tvätta ännu mer imorgon. Kombinerar husfru på dagtid och servitris kvällstid! Bara tre veckor kvar, och alla är i zombiemode för tillfället, haha. 
Kommer ändå sakna allt detta när jag flyttar härifrån, även om det varit kaos senaste tiden så är det ett väldigt roligt arbetsställe. ♥
 

Working nonstop

 
Bränt mig på stekbordet på jobbet oberäkneliga gånger, kan snart hela "Baila Raggaeton"-listan på Spotify utan till (tack vare köket som aldrig slutar spela den, även hemma - nya karln), lärt mig att bära tre tallrikar samtidigt, lärt mig stå i baren och äter pannkakor varje söndag numera. Ibland blir det inte som planerat - tanken var att flytta ihop med bästis, och nu bor jag istället med världens finaste man. Det sista jag letade efter när jag flyttade hit var en ny kärlek. Sedan var han där. Och han var envis nog att jaga mig, och gör det fortfarande. Han kämpar verkligen för att få mitt trasiga hjärta att öppna sig på nytt. Sakta men säkert börjar det bli så. Jag är livrädd för sånt här numera, men jag ska göra mitt bästa. Han förstår det, han förstår mig. Tack och lov för det. 
 
Annars då? Jobbar hela tiden, sover och äter emellanåt. Kramas med min bästis också såklart. För ett par dagar sedan friade jag till henne med en lökring. Hon blev glad som fan, tror hon sa ja. Haha. 
Sjukt hur mycket som kan hända på bara två månader. 
 
Nu har vi bara 4 veckor kvar av vintersäsongen, och då kan vi alla andas ut lite. Harrys kommer stänga igen, och min karl har andra planer för oss då. Detta är ett riktigt äventyr, som jag kommer minnas resten av mitt liv. Jag bara lever. Det är dags. Att leva, att ta vara på allt jag har och alla möjligheter jag får tag i. 

FEBRUARY

Tiden rinner iväg snabbt. 
Jag har jobbat arslet av mig och annars har jag i princip sovit. Ganska nyss hemkommen från en semester i Rumänien i 10 dagar, och nu är jag i full gång med att flytta igen. Vart ska jag denna gång? Tillbaka till Arjeplog. 
Jag har fått jobberbjudande på samma jobb som min bästa vän, och vi ska flytta ihop. Drömmen eller? Åkte dit och har provjobbat och jag älskar det. På fredag åker jag med lite kläder och mina katter, sedan får kartongerna stå kvar tills jag kan hämta dem. Denna gång har jag sagt upp lägenheten, så nu kan jag inte återvända till Umeå igen. Nu flyttar jag på riktigt den här gången. Detta år börjar bra, och det kommer bli mitt år. Det har jag bestämt. 
Bjuder på lite bilder från senaste tiden: nyårs med bästis, Rumänien och nu från i helgen.