Skolstart, flytt och nollning
 
Här har det varit fullt ös hela veckan. Började på universitetet i måndags, så har pluggat och handlat lite förnödigheter. Sedan har det också såklart varit nollning! I fredags var temat "Barndomsminnen" och vi var powerpuffpinglorna och igår var det 80-talstema! Annars har vi snickrat ihop möbler och pysslat på i mitt studentrum och ikväll flyttar jag in! Äntligen kan jag andas ut och känna mig hemma!
Hejdå Skellefteå! Hej Umeå!
 
Idag besökte jag farmor för att dricka kaffe och snacka skit - fick även med mig en tavla som hon har målat (bild ovan). Sedan tog jag bussen mot Umeå och lämnade allt som har att göra med Skellefteå bakom mig... 
 
På torsdag nästa vecka hämtar jag nog nycklarna till mitt studentrum så just nu bor jag hos Elias för tillfället. Flyttlasset är beräknat att avgå från Skelleftehamn på lördag nästa vecka, så förhoppningsvis blir det så. 
Nu på måndag är första dagen i skolan för mig. Känns otroligt spännande. Imorgon ska jag och Elias ta en sväng till Universitetet så jag får lära mig vägen och sedan kolla in själva stället. 
 
Nu ska jag duscha, sedan ska jag sova i hundra år. 
 
 
I'm the dark in need of light
 
Gårdagen spenderades med att mysa med katter, och sedan blev det utgång med min Josse! Vinglade hem någongång före tre inatt och idag har vi mest tagit det lugnt. Jag och Elias gick en liten promenad ner till älven och fotade lite (grabben har skaffat systemkamera så han vill inviga den). När vi landade hemma hos honom igen så råkade jag somna och sov tills 17. Därefter tog vi en promenad till grillen och köpte oss varsin kebabtallrik. Satan så gott det var. 
 
Ikväll har jag varit med Amanda en stund och just nu håller jag och Elias på att hänga lite tvätt och sånt där nödvändigt. Imorgonkväll åker jag till Skellefteå en sväng eftersom försäkringsbolaget skulle komma förbi på måndag kl 9... Sedan åker jag nog tillbaka till Umeå igen på tisdag beroende på hur mycket vi får gjort och så vidare...