behind every girl's favorite song is an untold story

// Bilder tagna för en stund sedan // 
 

Jag har haft den perfekta söndagen, mina vänner. Jobbade 12-15, fikade, käkade glass i solen, shoppade nya byxor ↑ + tre nya tröjor, köpte även en ny necessär och en ögonbrynsskugga. 
Kom hem, käkade middag, rensade bland lite papper, tog ut soporna, bokade tvättid, påbörjade en ny tavla, kollade på "Face Off", instagrammade och nu ligger jag i sängen och tänkte avrunda denna dag med lite greys. 
Elias kommer hem vid 22.30 ikväll och då har han jobbat sista skiftet. Nu är han ledig i fyra dagar, så imorgon är vår första lediga dag tillsammans! ♥
 

these sleepless nights

Sleep
 
Jobbade som sagt 15-20. Innan dess hann jag käka lite glass med min mamma, Elias, Amanda och två av mina syskon vilket var trevligt. Efter jobbet träffade jag Sanna och vi hängde ett tag. Elias drog till jobbet för att jobba sista nattskiftet (ÄNTLIGEN över... hatar dessa nätter), sedan for jag och Sanna till Ursviken och våldgästade en fest. Drog sedan hem och dötittade på en film och nu har hon farit hem och jag ligger i sängen och är dödstrött... Hoppas på att få hyfsat med sömn inatt, men jag har så svårt att sova när inte Elias är här. 
Imorgon jobbar jag 12-15, sedan är jag ledig på måndag! Skönt! 
 

TATTOO NR. 3

 
Suttit under nålen i fyra timmar idag, men det var värt det! 
Efter jag tatuerat mig klart så gick jag, Amanda och Elias och käkade. Efter det gjorde jag lite ärenden på stan, och sedan åkte vi hem. Elias la sig för att sova eftersom han skulle jobba natt. Amanda och jag kollade på "The walking dead". Jag har även duschat, tvättat mina dreads för första gången på en månad (!!! FATTA känslan!!), smörjt in tatueringen och hängt med Amanda hela kvällen. Hon ska nog krascha här också, på soffan. Elias stapplar in kl 6.30 imorgonbitti och då brukar han landa i sängen ganska fort. 
Imorgon jobbar jag 15-20, annars har jag inget speciellt planerat.