SUNDAY

// Tre bilder från denna vecka! // 
 
Wow. Jag suger verkligen på detta... Veckan har varit väldigt bra, faktiskt! I onsdags skrev jag klart hemtentan och lämnade in den. Torsdagen spenderade jag i Skellefteå på diverse möten och sedan middag med min syster på Valentino (Sjukt gott!). Fredagen bestod av fest, gårdagen slappade jag och idag har jag jobbat med Mary Kay hela dagen! 
 
Imorgon är det måndag igen och jag tar tag i den nya veckan med massor av ny energi och pepp! Snart åker jag ner till Stockholm på karriärkonferens!! Sååå kul!! 
Hoppas ni haft en bra vecka och en härlig söndag! Vi hörs när vi hörs ♥

So what if I'm crazy? The best people are

// ↑ Detta album går på repeat hemma hos mig just nu. // 
 
Hej, fina ni! 
Vad roligt att så många har börjat läsa min blogg igen! 
Vad skulle ni vilja se mer av i bloggen? Har ni något önskemål? Tipsa mig gärna!! 
 
Ja, måndag - vad har hänt? Inte jättemycket faktiskt. Jag har varit på sjukhuset på ett terapimöte, sedan tog jag en promenad tillsammans med Gabbi, käkade middag och pluggade lite. Nu har jag bytt om till myskläder och har kollat på ett serieavsnitt. Funderar på att lägga mig ganska snart eftersom vi börjar tidigt imorgon och har lång dag med seminarium hela dagen. 
 
Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka! Nu kör vi! 

// SUNDAY //

// Jag idag // 
 
Hej! 
Idag mår jag mycket bättre. Fortfarande jätteförkyld, men mer ork till att "leva". Jag har inte gjort så mycket idag. Hängde med Gabbi en stund vid lunchtid, duschade och kletade på ett ansikte. Jag har just fått i mig lite middag och ska strax gå ner till köket för "en sista korridorsfika" för Suvi som flyttar ut... Känns jättekonstigt! 
 
Imorgon är jag ledig så ska påbörja lite skolarbeten, skicka ut lite kundmail och sånt där småtjafs. Jag har även behandling på psykiatrin imorgon, så funderar på att ta en långpromenad efter det. 
Hoppas ni har haft en bra vecka! ♥

// SATURDAY //

// Always with me when I'm working... ↑ // 
 
Hej! Jag lever! 
Idag har det mesta av febern gått över. Jag har legat i sängen mestadels av dagen men nu framåt middagstiden fick jag en hel del gjort - städat lite, sorterat papper och diskat. Nu sitter jag här vid mitt lilla kontor och jobbar, sakta men säkert. Lika bra att göra de små sakerna man aldrig hinner med annars, liksom! 
 
Sitter även och drömmer mig bort tills mitt kontor får se ut ungefär såhär: 
 
Hoppas ni har haft en fin lördag - och får ha en fortsatt trevlig kväll! 

19.02.16

 
Idag ligger jag i sängen eftersom den jobbiga förkylningen jag haft i kroppen under veckan äntligen har slagit ut i feber. Så, nu är jag sjuk. Tråkigt - men skönt att få det bortgjort. Jag tycker nästan att det är jobbigare att gå runt med en förkylning i kroppen än att ha några dagar då man är sängliggandes. 
Jag passar på att maila, dricka mängder med te och vila. Och såklart något serieavsnitt, kanske två. Jag ska även passa på att läsa lite och kanske skriva lite, beroende på hur jag mår senare. Nu tänker jag sova en stund. 

Hoppas ni får en fin fredag! ♥