SUNDAY
// Tre bilder från denna vecka! // 
 
Wow. Jag suger verkligen på detta... Veckan har varit väldigt bra, faktiskt! I onsdags skrev jag klart hemtentan och lämnade in den. Torsdagen spenderade jag i Skellefteå på diverse möten och sedan middag med min syster på Valentino (Sjukt gott!). Fredagen bestod av fest, gårdagen slappade jag och idag har jag jobbat med Mary Kay hela dagen! 
 
Imorgon är det måndag igen och jag tar tag i den nya veckan med massor av ny energi och pepp! Snart åker jag ner till Stockholm på karriärkonferens!! Sååå kul!! 
Hoppas ni haft en bra vecka och en härlig söndag! Vi hörs när vi hörs ♥
So what if I'm crazy? The best people are
// ↑ Detta album går på repeat hemma hos mig just nu. // 
 
Hej, fina ni! 
Vad roligt att så många har börjat läsa min blogg igen! 
Vad skulle ni vilja se mer av i bloggen? Har ni något önskemål? Tipsa mig gärna!! 
 
Ja, måndag - vad har hänt? Inte jättemycket faktiskt. Jag har varit på sjukhuset på ett terapimöte, sedan tog jag en promenad tillsammans med Gabbi, käkade middag och pluggade lite. Nu har jag bytt om till myskläder och har kollat på ett serieavsnitt. Funderar på att lägga mig ganska snart eftersom vi börjar tidigt imorgon och har lång dag med seminarium hela dagen. 
 
Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka! Nu kör vi! 
// SUNDAY //
// Jag idag // 
 
Hej! 
Idag mår jag mycket bättre. Fortfarande jätteförkyld, men mer ork till att "leva". Jag har inte gjort så mycket idag. Hängde med Gabbi en stund vid lunchtid, duschade och kletade på ett ansikte. Jag har just fått i mig lite middag och ska strax gå ner till köket för "en sista korridorsfika" för Suvi som flyttar ut... Känns jättekonstigt! 
 
Imorgon är jag ledig så ska påbörja lite skolarbeten, skicka ut lite kundmail och sånt där småtjafs. Jag har även behandling på psykiatrin imorgon, så funderar på att ta en långpromenad efter det. 
Hoppas ni har haft en bra vecka! ♥