2015-10-29

Hej hej! Jag lever!! 
I måndags var jag på utbildning med mina fina kollegor, och annars har jag varvat denna vecka med plugg och Mary Kay. Jag har även hunnit med några ärenden på stan faktiskt, haha! 
 
Ikväll slappar jag. Imorgon åker jag och Elias en sväng till Skellefteå för att fira lite Halloween, sedan åker vi tillbaka till Umeå på lördag för att fira ännu mer Halloween... Söndag kommer spenderas med att lägga ihop sista ordern och skicka iväg den! Jag kommer även att nå mitt mål denna månad: STJÄRNKONSULTPROGRAMMET! Woho!!! Tack alla ni som stöttar mig i min nya hobby. Ni är underbara! ♥
 
I love my job!

Sunday

 
// Bilder från denna vecka // 
 
Dagarna springer verkligen iväg och jag känner att jag för mycket att göra på alltför lite tid... 
Denna vecka har jag varvat med plugg, jobb och vänner. I helgen blev det till och med tvådagars festande, vilket var slitsamt - men oj, så roligt! 
 
Idag har jag städat, duschat och försökt återvända till livet efter denna helg... Jag har även käkat tacos med en vän och hunnit prata av mig lite. 
Nu är jag redo för denna vecka! Som också består av plugg och jobb - denna vecka är dock lugnare än den här har varit... Vilket är ganska skönt, faktiskt. Måste hinna andas lite emellanåt! 
 
Fullt ös. Hej hopp! 

Fall Event 2015

 
// Bilder från gårdagens utbildningsdag i Sundsvall! // 
 
Hej! 
 
Jag hade en väldigt givande utbildningsdag igår i Sundsvall på Södra Berget, tillsammans med alla mina Mary Kay-kollegor. Fantastiskt roligt, inspirerande och motiverande! 
Nu är jag definitivt redo för en ny vecka med nya utmaningar! 
 
Idag har jag jobbat lite här hemma vid datorn med några beställningar, pappersarbete och sådant. Dagen lär väl fortsätta åt det hållet. Ska även försöka plugga lite inför vårt seminarium som vi har på torsdag denna vecka i skolan! :) 
 
Hoppas ni har haft en bra helg! 
 

Friday Workday

Äntligen fredag! 
Idag har jag, som tidigare nämnt i förra inlägget, varit på universitetet en sväng. Sedan hade jag en underbaar kund här vid 16-tiden!! Hur trevligt som helst! ♥ 
Käkade middag först vid 18.30 då hon hade åkt hemåt och träffade Elias en sväng innan han gick över till en kompis. Nu, när jag äntligen sätter mig ner, känner jag hur trött jag verkligen är... Passar bra med en tidig kväll ikväll, eftersom jag ska upp vid 04.30 imorgonbitti då jag åker på "Fall Event" med mina fantastiska kollegor! Sååå kul det ska bli! 
 
Nu ska jag försöka packa ner lite och ta en dusch, sedan blir det att skalla kudden. 
Hoppas ni haft en fin dag & kom ihåg: 
 
 

2015/10/08

 
// Min första kundbeställning är nu klar för avhämtning! // 
 
Hej hej! ♥
Det har varit mycket nu med skola & jobb, som jag skrev i tidigare inlägg. Nu känns det dock som att det blir lite lugnare ett tag = mer tid för bloggen. Är ni kvar? Vilka är ni tappra krigare som fortfarande kikar in hit?
 
Jag har i alla fall fått sälja lite Mary Kay-produkter, och nu väntar dessa fina påsar med produkter på sina nya ägare! Sååå kul! :D En nyhet till inom min Mary Kay-verksamhet är att jag numera har en egen webbsida och webbshop som ni hemskt gärna får kika in på → HÄR (KLICKA)
 
Annars då? Fullt ös på universitetet på senaste tiden. Denna vecka har dock varit väldigt lugn! Idag var jag och fikade med några av mina fina klasskompisar! Så mysigt! ♥
Imorgon har vi "kreativ verkstad" på universitetet mellan 9-13, sedan har jag en kund som ska komma på en uppföljning med lite make up klockan 16.00! 
 
Och på lördag åker jag ner till Sundsvall på ett event med mina kollegor inom Mary Kay-branschen! Spännande! Detta har varit, och är, en underbar vecka! 
 
Nu kommer snart Elias över hit, sedan är det faktiskt dags att skalla kudden! 
Hur har ni det därute?