2015-10-29
Hej hej! Jag lever!! 
I måndags var jag på utbildning med mina fina kollegor, och annars har jag varvat denna vecka med plugg och Mary Kay. Jag har även hunnit med några ärenden på stan faktiskt, haha! 
 
Ikväll slappar jag. Imorgon åker jag och Elias en sväng till Skellefteå för att fira lite Halloween, sedan åker vi tillbaka till Umeå på lördag för att fira ännu mer Halloween... Söndag kommer spenderas med att lägga ihop sista ordern och skicka iväg den! Jag kommer även att nå mitt mål denna månad: STJÄRNKONSULTPROGRAMMET! Woho!!! Tack alla ni som stöttar mig i min nya hobby. Ni är underbara! ♥
 
I love my job!
Sunday
 
// Bilder från denna vecka // 
 
Dagarna springer verkligen iväg och jag känner att jag för mycket att göra på alltför lite tid... 
Denna vecka har jag varvat med plugg, jobb och vänner. I helgen blev det till och med tvådagars festande, vilket var slitsamt - men oj, så roligt! 
 
Idag har jag städat, duschat och försökt återvända till livet efter denna helg... Jag har även käkat tacos med en vän och hunnit prata av mig lite. 
Nu är jag redo för denna vecka! Som också består av plugg och jobb - denna vecka är dock lugnare än den här har varit... Vilket är ganska skönt, faktiskt. Måste hinna andas lite emellanåt! 
 
Fullt ös. Hej hopp! 
Fall Event 2015
 
// Bilder från gårdagens utbildningsdag i Sundsvall! // 
 
Hej! 
 
Jag hade en väldigt givande utbildningsdag igår i Sundsvall på Södra Berget, tillsammans med alla mina Mary Kay-kollegor. Fantastiskt roligt, inspirerande och motiverande! 
Nu är jag definitivt redo för en ny vecka med nya utmaningar! 
 
Idag har jag jobbat lite här hemma vid datorn med några beställningar, pappersarbete och sådant. Dagen lär väl fortsätta åt det hållet. Ska även försöka plugga lite inför vårt seminarium som vi har på torsdag denna vecka i skolan! :) 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!