22:04

 

Ibland slog mitt liv upp ögonen i mörker. En känsla som om folkmassor drog genom gatorna i blindhet och oro på väg till ett mirakel, medan jag osynligt förblir stående. 

Som barnet somnar in med skräck, lyssnande till hjärtats tunga steg. Långt, långt tills morgonen sätter strålarna i låsen och mörkrets dörrar öppnar sig.”

(KYRIE, ur Tranströmers samlade dikter och prosa.)

Our world is slowly dying

 
Dagarna rullar på som vanligt. Jag har jobbat, hängt med vänner i solen, haft besök av mamma, pluggat, festat, pimpat min arbetsplats här hemma i rummet, och är fortfarande offer för denna dunderförkylning. 
 
Igår hade vi vårt första seminarium, och idag har vi föreläsningar heeela dagen, sedan ska jag städa och slappa. Hej och hå. 

2015-05-03

 
Hej igen! 
Jag har haft världens bästa praktik och är nu tillbaka i Umeå sedan i onsdags. Min Valborg spenderade jag på Rex tillsammans med ett gäng härliga människor - och P3-människor, och Sanna Bråding!!!! 
 
Idag har jag stått på loppis och städat, och just nu håller jag på att tvätta. Imorgon är det tillbaka i skolbänken igen! Åh, vad jag har saknat mina förskollärar-kompisar!!!!