Söndag
// Bild 1. Josse på loppisen idag. // Bild 2. Myspys med kisse. // 
 

Hej! Jag har fått ha lite helg i två dagar. Jobbade 07-17 i fredags - sedan blev det lite party och jag slaggade hos Josse. Igår hände det inte mycket, så jag gick en promenad på 8km bara för att jag hade så grymt tråkigt. Idag har vi stått och dragit in cash på loppmarknad! Känns skönt! Sedan dess har jag bara suttit här inne vid datorn och gjort lite jobbgrejer... Imorgon är det jobb igen, 14-21.30. Långkväll - därför blir det nog tidig kväll ikväll så jag orkar... 
 
Elias jobbar natt och börjar 22.15, men jag sitter ändå här ensam just nu... Hmmmm... Näe, jag drar nog ut och cyklar - trots träningsvärk och att jag är sjukt trött - måste ut. Nu. 
 
Hej hopp! 
Hard working girl
Hej! 
 
Blir som sagt inte mycket bloggande nu eftersom tiden har gjort slut med mig. Jag jobbar rätt mycket, och när jag inte jobbar så sover jag. Typ. Jag är helt slut... Men men, pengarpengarpengar. Idag fick jag faktiskt sovmorgon eftersom jag börjar kl 14.00! Jobbar 14-21.30... Så kommer lägga mig direkt jag kommer hem, för imorgon jobbar jag 07-17. Sedan har jag ÄNTLIGEN lite helg och ledighet!! Jag ska med Josse på loppis på söndag :) imorgon, midsommar, så fyller Josse år så vi får se om det blir något häng på kvällen eller så. 
 
Jobbar mån, tis, ons, tors nästa vecka sedan har jag en helg fri. Skön...t! Som sagt, hard work all the time. Svårt att hänga på bloggen, eller ens hänga överhuvudtaget. Fullt ös. Jajjemen. 
 
Jobb
Hej! 
Har ganska fullt upp just nu med jobb... Därför blir uppdateringen inte så bra. Så, tyvärr får bloggen lida lite. 
Ska sova nu. Jobb 07-14.30 imorgon... Japp. Godnatt!