God Jul & Gott Nytt År önskar vi

 
Här sitter jag med en väldigt sällskapssjuk katt och ska försöka betala räkningarna nu innan jag åker till mamma och firar jul imorgon. Ja, själv jobbade jag idag 7-17, och jobbar även imorgon och hela resten av veckan. Jobbar hela nästa vecka också, i princip. Cash is king. 
 
God Jul och Gott Nytt År på er andra så hörs vi igen år 2015! 

Senaste

 
Jag var i Umeå från söndag till fredag. Elias följde mig tillbaka till Skellefteå och vi har bara myst och haft det bra. Han tog bussen tillbaka till Umeå tidigare ikväll och nu är jag ensam igen, och det är klart att det är svårt att sova. Så istället för att ligga och vara deppig så har jag städat, packat ner lite i flyttlådor och sådant tjafs som jag gör när jag inte kan sova. Ja, justja, jag hamnar i Umeå till våren!! Känns kanonbra. 2015; nytt år, och förhoppningsvis ett bättre år. Håller tummarna. Nu kör vi. 

När ångesten kommer

// Två bilder från igår. // 
 
// Två bilder från ikväll. // 
 

Fredagen firade vi Malin som fyllde 20 år. Drog dock hem tidigt eftersom jag hade så sjukt mycket ångest och klarade helt enkelt inte av att vara i ett socialt sammanhang. 
Idag, lördag firade vi Simon som fyllt 20 dagen till ära. Istället för alkoholförtäring även denna kväll valde jag att trycka lite av mina mirakelpiller och spendera kvällen nykter. Full på ångestdämpande insåg jag att denna kväll var mycket mer lyckad än gårdagen. Vi gick till Traversen, såg Midvinterblot spela, träffade en gammal vän, snackade lite med allt möjligt folk - mamma hämtade mig och Elias, och nu är vi hemma. Vi har käkat lite chips och dip och ska snart krypa i säng. Imorgon jobbar jag 12-18, sedan drar jag till Umeå och vet inte när jag kommer tillbaka. Vi ser väl.