NEWS

mac, makeup, and shop-bild
 
Uppdatering på livet: 
Jag har fått jobb på M.A.C som frilansare - så till hösten kommer jag att sluta med Mary Kay (iaf ta en paus och prova på att jobba lite på M.A.C). Detta är för att jag får en säkrare inkomst genom att ha en timlön, vilket jag behöver just nu. 
 
Just nu befinner jag mig i Skellefteå över sommaren. Jag jobbar på korttidshem och är avlösare åt ett syskonpar. Jag är även lite extra ögon åt mamma här hemma i hennes hus. 
 
Det är med andra ord ganska fullt upp just nu, och jag har inte riktigt koll på vad jag skrivit om eller inte. Men här är jag i alla fall - men typ hundra olika jobb, men förhoppningsvis en bra slant när jag jobbat klart! 
 
Vi hörs när vi hörs. Ha en fortsatt fin sommar!

Getting Drunk With The Blue Caterpillar

 
Tja! 
Jag har haft en riktigt bra helg och gårdag - spenderat tid med vänner, jobbat och bara mått allmänt bra. Idag har det dock varit en nedslag. Jag var vaken i princip hela natten med ångest och huvudvärk, så dagen har spenderats i sängen. 
 
Imorgon ska jag på sista mötet på Unga vuxna, sedan ska jag fixa mina naglar hos min kollega Anna! Jag tänker se nya filmen "Alice: Through the looking glass" och sedan ska jag lägga mig för kvällen. Den här dagen blev bara allmänt konstig känns det som... 
 
Nya tag imorgon. 
Vi hörs! 

What would Coco do?Oj vad tiden går!! 
Sedan sist har jag hunnit med både Brännbollsyran, jobb, plugg och Vårruset med fina MK-kollegor! 
Igår hade vi sista dagen i skolbänken och idag har jag jobbat på förskola hela dagen. Imorgon lämnar jag in sista uppgiften, jobbar på förskola och åker en liten sväng till hemstaden för lite sommarlovsfirande. Helgen består av MK-jobb! Så otroligt roligt! Men: Behöver ladda lite kaffe för att skriva planeringar nu ikväll! 
Ha det så bra så länge!