Matematik & försäljning

Hej! 
Wow. Jag är sämst på detta. 
Jag har varvat mina dagar mellan att plugga matematik & jobba med mitt Mary Kay. Idag har vi haft tentamen! Det gick väl sådär. Jag hoppas på godkänt betyg iallafall! 
Nu ska jag sova en stund. Var uppe sent igår och rensade och sorterade papper, och lite sånt. Sedan ska jag en sväng på skolan för att skriva in en ny konsult och sedan ska jag rensa garderoben och påbörja packningen - jag åker ju till London på fredag!! 

Ikväll har jag en kund, och efter det tänkte jag slappa med Gabriella. Morgondagen är jag ledig från skolan, men den är då uppbokad med en massa jobb! Så otroligt kul!! 
Jag älskar mitt jobb och vill aldrig sluta med detta!! 💗👍🏻

// FREDAG //
 
Hej!
Idag har jag jobbat på förskola 9-13, sedan har jag taggat igång med "Fredagspeppen" (en podcast för oss som jobbar inom MK) och levererat produkter till kunder, samt bokat in nya personer till veckan! 
 
Nu har jag varvat ner med en god middag, ett par serieavsnitt och om en liten stund ska jag packa och fixa klart inför imorgon. Ikväll blir det tidig kväll för väckarklockan ringer före sju imorgonbitti - mitt flyg går 07.50 till huvudstaden! Sååå peppad på morgondagen!! 

Vi hörs när jag är tillbaka! Trevlig helg på er! ♥
// TORSDAG //
dw, fashion, and girly-bild
Bildkälla: weheartit
 
Hej! 
Idag har jag gjort lite ärenden... Bland annat har jag varit och fixat nytt pass inför resan till London i slutet av April! Taggad! 
 
Nu har jag gjort typ hela listan med "måsten" och blev lite ställd... Vad gör man när man är ledig då? Haha. Nä, men det är ganska skönt att ha en lugn kväll! 
 
Imorgon ska jag jobba på förskola 9-13, sedan har jag lite leveranser att göra och efter det kommer det en tjej som ska kolla på mitt rum (hon ska eventuellt hyra det i sommar när jag inte är här). Imorgon blir det också en tidig kväll för mig - för på lördag flyger jag ner till huvudstaden för en heldag med utbildning för oss stjärnkonsulter i Mary Kay. Ska bli sååå roligt!! 
 
Det känns på något sätt som att livet kommer att lösa sig, bit för bit liksom.
 
Nu tänkte jag ladda upp inför helgen med en bra podcast för oss MK-konsulter: "Fredagspeppen"
Yes!
 
Vi får se när jag hinner med bloggen nästa gång... Kanske skriver en sväng imorgonkväll om jag har tid/orkar. 
Ha det så bra tills dess ♥