21.05.2013

Jag idag. Bild från min Instagram.
Hej igen!
Igår gjorde jag bort mitt tal på svenskan/religionen - ett högtidstal. Jag hade valt att hylla Amanda på hennes artonde födelsedag (hon fyller för övrigt arton imorgon! Sjukt!) och jag ska även hålla det för henne på fredag då vi ska fira henne :)
Sedan gick "Marmaris-gänget" en vända på stan för lite sista kontrolleringar angående resan. Vi åker fan på söndag!!!!!
 
Idag börjar min första lektion 11.40, och då ska vi ha betygssamtal och göra klart de sista uppgifterna. Jag har en enda uppgift kvar, sedan är jag klar. HELT KLAR MED SKOLAN! Känns sjukt. Om ca två veckor tar jag studenten...
 
Det är mycket som ska fixas till veckan eftersom vi ska fira Amanda på fredag, sedan ska vi ha kalas för min lillebror på lördag och på söndag åker jag som sagt utomlands med tjejerna! Så, det är mycket man måste göra innan...
 
Ikväll har jag sista inskolningskvällen på Skärgårdshemmet, sedan är jag klar för sommarvikariat i sommar :) Känns skönt!
 
Nu ska jag göra något vettigt - jag är på skolan en aning för tidigt egentligen, men jag fick ju skjuts av Elias så...
Vi hörs!

Ett bra tag sedan...

Hade helt glömt bort bloggen. Har så mycket skolarbeten som ska hinna göras klart och så... Men nu är det inte länge kvar, om ca en vecka drar jag utomlands med tre andra härliga brudar! Kommer rocka! :) 
 
Har legat i feber i veckan, men ändå varit på skolan - känns bra. Idag har jag skickat in några uppgifter, och bakat muffins! Nu ska jag ta mina muffins och cykla iväg till Elliot för lite fikastund! :) 
 
Ber om ursäkt för den hemska uppdateringen... Lovar att försöka bättra mig. 

Fredag

Hej! 
 
Hade prov idag och det gick ju... bra, eller nåt. Stannade kvar på skolan och skrev klart en gammal uppgift med Emma. Sedan gick jag och Emma en sväng på stan, träffade upp Elias och tog bussen hem. Suttit bänkad framför "Beverly Hills 90201" tills kl 18.00 då jag blev upphämtad för att fara iväg på klädbytardagarna, fyndade en jävla massa kläder och sånt, drog hem och nu har jag gått igenom vad jag vill ha och inte... Elias har spelning på Mullberget och jag sitter hemma, ensam. Jävligt roligt. JA, JAG ÄR GLAD....! Åh. Bajsfredag. 

Torsdag

Hej! 
 
Idag har det varit full fart! Vi har nu betalat resten av vår utlandsresa, och vi åker om cirkus tre veckor! Ruskigt taggad!! När jag kom hem käkade jag middag, sedan satt jag och pluggade en stund innan Elias kom hit. Vi gick till mamma och skulle beställa mina studentskor som jag spanat in - de var slut i min storlek så de fick bli ett par andra istället. Har även skrivit ut lite skolarbeten, hämtat en resväska och pluggat ännu lite till... Vi har samhällsprov imorgon. 
 
Imorgon har vi frivillig lektion på morgonen, men jag ska dit ändå och skriva gärnet på hemtentan i filosofi. Tänkte även försöka skriva på en reflektionsuppgift och påbörja skriva på uppsatsen (hälsodagbok) inom idrott och hälsa. full fart, som sagt. Efter skolan ska jag och Emma göra klart en historiauppgift och sedan ska jag på klädbytardagarna på kvällen! 
 
Nu ska jag börja göra mig klar för sängen. Ska borsta tänderna, tvätta bort sminket och sedan plugga lite till innan jag går och lägger mig. Ingen tid att andas här inte... 
 
Jag idag.

Valborgs

Tjena! 
 
Jag lever. Gårkvällen var underbar, men slutade tidigt av anledningen att det var lite brist på skjuts hem... Spenderade i alla fall kvällen hos Fredde med trevligt folk, ölspel, dans, lite majbrasa och mycket skratt! När vi skulle hem så hakade Amanda på mig och Elias hem till mig och kraschade på min soffa. Vi var hemma runt halv två! 
 
Idag vaknade vi med huvudvärk, drack en massa vatten och släpade oss till Sibylla för att få i oss lite näring. Det blev näring i form av skrovmål. Sjukt nice. Amanda begav sig, jag diskade, och sedan hamnade jag och Elias framför tv:n tills han skulle hem vid fem. 
 
Jag har just kommit ut ur duschen och känner mig som en människa igen. Känns jättekonstigt att det är skola imorgon.. Har söndag idag... höh. 
 
Aja, bjuder på lite bilder i alla fall, för nu ska jag försöka få i mig lite middag! 
 
// Bild 1. Jag och Elias innan party. // Bild 2. Jag och Amanda myste lite, haha. // Bild 3. Bakiskäk... Så jävla gott. //