Söndag

Hej! 
 
Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade. I fredags käkade jag och Elias lunch med hans päron i deras stuga, sedan hade vi myskväll med spel och onyttigheter hos Amanda, och igår var vi och festade innan vi drog på en metalspelning. Sjukt bra helg! 
 
Idag har jag bara varit hemma. Elias drog till repan för ca en timme sedan och jag slötittar på tv och håller på att tvätta. Ska så klart se "Face Off" kl 19.00 på sexan, som vanligt. Men det är ju två timmar kvar... Så, under tiden ska jag tvätta och duscha. 
 
Efter programmet kommer jag nog att få hämtning, sedan far jag till Elias och sover där. 
Känner mig rätt seg, men ändå mår jag sjukt bra. 
 
Lite bilder från helgen: 
 
// Bild 1. I bilen påväg till Båtvik i fredags. // Bild 2. I deras stuga. // Bild 3. Myskväll hos Amanda. // Bild 4. Elias var glad. // Bild 5. Lördagmorgon. // Bild 6. Förkrök hos Amanda. // Bild 7. "Feral" på scenen. // Bild 8. Fyllekäk på Max. // Bild 9. Rambo i morse. // 

28.03.2013 - Skärtorsdag

God morgon! ♥
 
Är alltså på skolan en och en halvtimme tidigare än vad jag behöver. Så duktig är jag, haha. Sitter och skriver på en analys av ett tal. Sedan har vi historia och efter det har vi religion. Skickade dock in mitt religionsarbete igår... Så idag ska jag jobba med talet. Sedan går vi på lov! Då ska jag möta upp Simon och hans pojkvän Filip på stan och ta en fika med dem, sedan måste jag bege mig hemåt eftersom jag ska vara i kyrkan från 16-20. Så det är en hektisk dag idag. Men senare ikväll kan jag slappna av... Och det är grymt skönt.
 
Imorgon ska jag och Elias fara till hans stuga och käka lunch med hans föräldrar! På lördag ska vi på en metalspelning som Niilas kompisar håller i. Kan bli spännande!
 
Aja. Back to work.
 
 

Projektmässa och plugg

Hej!
 
Dagen har bestått av projektmässa i två timmar, lunch och sedan konsert i två timmar. Sedan tog jag bussen hem, käkade middag, och nu har jag suttit och gjort bort lite plugg hemma hos mamma. Jag ska nu börja vandra hemåt. Sedan ska Elias hämta mig, och vi åker till honom och sover. Imorgon kanske jag skulle fika med Simon efter skolan - dock inte helt säkert ännu, men vi ser väl.
 
Jag har lite bråttom, eftersom Elias snart är påväg hit och jag ska hinna hem före. Sååååå... Ja, hejdå.
 

26.03.2013

Yo.
 
Sitter kvar på skolan fastän vi slutade för 45 minuter sedan. Känner mig duktig som gör klart en massa skolarbeten, men jag känner mig så sjukt stressad...!! Ska i alla fall strax vandra till bussen och sedan möta upp Niila på busstationen innan vi ska hem till mig! Han ska även få käka middag hos mig, så det blir nog bra :) Imorgon är det projektmässa på skolan, och det känns som att tiden bara flyger iväg nu... ca 2 månader kvar innan jag tar studenten. Helt sjukt.
 
Justja, arbetsintervjun igår gick väl helt okej. Hon skulle höra av sig om jag behövs. Får hålla tummarna.
Nu ska jag nog börja packa ihop och maila mig själv med uppgifter att göra klart innan torsdag... Sedan ska jag vandra mot da buz. (ursäkta det icke-formella språket)
 
Bjuder på en mysig bild på en mysig pojkvän under en mysig morgon ↓