Söndag
Hej! 
 
Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade. I fredags käkade jag och Elias lunch med hans päron i deras stuga, sedan hade vi myskväll med spel och onyttigheter hos Amanda, och igår var vi och festade innan vi drog på en metalspelning. Sjukt bra helg! 
 
Idag har jag bara varit hemma. Elias drog till repan för ca en timme sedan och jag slötittar på tv och håller på att tvätta. Ska så klart se "Face Off" kl 19.00 på sexan, som vanligt. Men det är ju två timmar kvar... Så, under tiden ska jag tvätta och duscha. 
 
Efter programmet kommer jag nog att få hämtning, sedan far jag till Elias och sover där. 
Känner mig rätt seg, men ändå mår jag sjukt bra. 
 
Lite bilder från helgen: 
 
// Bild 1. I bilen påväg till Båtvik i fredags. // Bild 2. I deras stuga. // Bild 3. Myskväll hos Amanda. // Bild 4. Elias var glad. // Bild 5. Lördagmorgon. // Bild 6. Förkrök hos Amanda. // Bild 7. "Feral" på scenen. // Bild 8. Fyllekäk på Max. // Bild 9. Rambo i morse. // 
Jag älskar er
 
Världens härligaste gäng. Elias, Amanda, Hannes, Fredde och Simon (som ej var med på bild). Ja, så underbart gäng.
28.03.2013 - Skärtorsdag
God morgon! ♥
 
Är alltså på skolan en och en halvtimme tidigare än vad jag behöver. Så duktig är jag, haha. Sitter och skriver på en analys av ett tal. Sedan har vi historia och efter det har vi religion. Skickade dock in mitt religionsarbete igår... Så idag ska jag jobba med talet. Sedan går vi på lov! Då ska jag möta upp Simon och hans pojkvän Filip på stan och ta en fika med dem, sedan måste jag bege mig hemåt eftersom jag ska vara i kyrkan från 16-20. Så det är en hektisk dag idag. Men senare ikväll kan jag slappna av... Och det är grymt skönt.
 
Imorgon ska jag och Elias fara till hans stuga och käka lunch med hans föräldrar! På lördag ska vi på en metalspelning som Niilas kompisar håller i. Kan bli spännande!
 
Aja. Back to work.