Jobbigaste jag gjort i hela mitt liv

Spenderade dagen tillsammans med Elias i Umeå, for hem med 21.00 bussen och grät hela vägen hem. Han bor ju där nu. Från 4km avstånd mellan varandra, till 14 mils avstånd. Han som jag alltid ha kunnat cyklat/gått till på 20 minuter, är nu 2 timmars bussresa ifrån mig. Han som jag alltid kan gråta hos när jag som mest behöver det. Han som alltid får mig lugn och trygg. Ja, ni vet. Min allra bästa vän och pojkvän. Fan, så jobbigt detta kommer att bli. 
 

Bröllop

 
Igår var vi på bröllop. Min "storasyster" gifte sig! 
Sedan var det så klart middag och bröllopsfest som gällde på kvällen. 
Idag har jag och Elias lunchat på stan. Snart blir jag hämtad av Jörgen, min bonusfar, för vi ska fara och käka middag ute ikväll! 
 

20 år, och så vidare

// Lite bilder från de senaste dagarna (från min instagram, så klart.) // 
 

Fyllde 20 år i lördags, firade med vänner i fredags och med mamsen på lördagen, och har käkat så mycket god mat som det bara går denna helg. Tack alla inblandade! 
Idag har jag jobbat, shoppat och gått i blöta kläder (ösregnade), och lärt mig de nya busslinjerna så jag tog mig hem! (bra skit) 
Ikväll ska jag bara slappa, och sova själv. Imorgon ska jag träffa min Elias och göra något kul, men vi vet inte vad ännu. 
Tjohej. 

Fortsätter som vanligt


Bild från igår.
Fortsätter som vanligt med fullt ös. Igår jobbade jag, sedan blev det bad och efter det storstädning av lägenheten. Idag jobbar jag 12-21.30, imorgon 7-17 och söndag 7-12, sedan har jag lite efterlängtad ledighet på måndag och då ska jag fylla i lite tatueringar! 
Nästa vecka är det också ganska fullt ös så bloggen kommer nog stå stilla ett tag... Vi får se! Nu: åter till jobb.