This week - on fleek
// Bilder från denna vecka // 
 
Tiden går så fort att jag inte riktigt hinner med! 
Denna vecka har bestått av plugg, lite träning, jobb, en jädra massa läsning, god sushi, häng med vänner och fest! Summering: "This week was on fleek" faktiskt! 
 
Idag har jag städat hela lägenheten, duschat och gjort lite pappersjobb. Nu laddar jag upp för en ny vecka med att äta en god middag och slappa framför en bra serie, och kanske läsa lite också!! 
Have a good one, fellas. Tjohej. 
 
SUNDAY FUNDAY
// Bilder från helgen // 
 
Hej! 
Helgen har varit riktigt bra. I fredags blev det utgång med min fina vän Gabriella! Träffade även resten av vårt tjejgäng ute på krogen. Riktigt härlig kväll! Igår åkte jag och Elias en sväng upp till Skellefteå och myste med ett par vänner. Idag har vi i princip rest hela dagen. Anlände i Umeå vid 16-tiden, käkade middag och packade upp. Nu sitter jag och pluggar om barns talspråksutveckling tillsammans med Gabriella! 
 
Imorgon är vi lediga, men jag har en del ärenden och lite jobb att göra med mitt Mary Kay. 
Hoppas ni har haft en fin helg och önskar er en trevlig vecka! ♥
WEDNESDAY WORK
 
Idag är det en såndär dag då jag har haft fullt ös hela dagen. Var på universitetet från 09.45-14.15 ungefär, sedan gick jag hem och powernapade lite innan jag skrev klart en uppgift som vi har inför fredag. Jag har också hunnit arbeta lite med mitt Mary Kay och har haft en supertrevlig kund (och bekant) här i kväll på hudvård! Imorgon har jag inte så mycket planer förutom att jag ska plugga, betala räkningar (hoppas studiet kommer imorgon...) och ta tag i garderobsrensningen som jag skjutit på sedan i söndags... Det känns verkligen jättejobbigt, haha. Jag har även en gammal kund som ska komma imorgonkväll, så det blir roligt! ♥