This week - on fleek

// Bilder från denna vecka // 
 
Tiden går så fort att jag inte riktigt hinner med! 
Denna vecka har bestått av plugg, lite träning, jobb, en jädra massa läsning, god sushi, häng med vänner och fest! Summering: "This week was on fleek" faktiskt! 
 
Idag har jag städat hela lägenheten, duschat och gjort lite pappersjobb. Nu laddar jag upp för en ny vecka med att äta en god middag och slappa framför en bra serie, och kanske läsa lite också!! 
Have a good one, fellas. Tjohej. 
 

SUNDAY FUNDAY

// Bilder från helgen // 
 
Hej! 
Helgen har varit riktigt bra. I fredags blev det utgång med min fina vän Gabriella! Träffade även resten av vårt tjejgäng ute på krogen. Riktigt härlig kväll! Igår åkte jag och Elias en sväng upp till Skellefteå och myste med ett par vänner. Idag har vi i princip rest hela dagen. Anlände i Umeå vid 16-tiden, käkade middag och packade upp. Nu sitter jag och pluggar om barns talspråksutveckling tillsammans med Gabriella! 
 
Imorgon är vi lediga, men jag har en del ärenden och lite jobb att göra med mitt Mary Kay. 
Hoppas ni har haft en fin helg och önskar er en trevlig vecka! ♥

WEDNESDAY WORK

 
Idag är det en såndär dag då jag har haft fullt ös hela dagen. Var på universitetet från 09.45-14.15 ungefär, sedan gick jag hem och powernapade lite innan jag skrev klart en uppgift som vi har inför fredag. Jag har också hunnit arbeta lite med mitt Mary Kay och har haft en supertrevlig kund (och bekant) här i kväll på hudvård! Imorgon har jag inte så mycket planer förutom att jag ska plugga, betala räkningar (hoppas studiet kommer imorgon...) och ta tag i garderobsrensningen som jag skjutit på sedan i söndags... Det känns verkligen jättejobbigt, haha. Jag har även en gammal kund som ska komma imorgonkväll, så det blir roligt! ♥

ONE YEAR AGO

 
Tiden går fort när man har roligt! Det är redan ett helt år sedan jag började plugga på universitetet och lärde känna dessa underbara tjejer! 
 
Idag hade vi kursstart på moment 3 av denna kurs. Jag har även skrivit klart och lämnat in de sista uppgifterna för VFU:n. Imorgon har jag tid på sjukhuset kl 10.00 och sedan har jag redovisning och ett seminarium. Jag hade tänkt försöka att rensa min garderob imorgon då jag har insett att alla mina tvättade kläder inte kommer att få plats i min garderob - jag skulle ha haft en större, känner jag. Dock svårt att få plats med i detta lilla rum på 19kvm... 
 
Jag behöver ett annat boende, seriöst. Jag vet inte hur länge till jag orkar bo såhär litet... Haha! Och jag vill ha ett kök... Ett eget, alltså. 
 
Ah, man kan ju drömma vidare ett tag i alla fall... Snart kanske det dyker upp något. 
Nu är det dags att krypa under täcket om jag ska orka med morgondagen. Hoppas ni har haft en bra helg och jag önskar er en fin start på denna vecka! 
Kram ♥

Education Day i Gävle

// Bilder från i lördags! // 
 
Hej! ♥
Som vanligt har jag haft för fullt upp för att hinna med bloggen... Hur är det med er? Med mig börjar det vara okej - det har varit så sjuuuukt stressigt nu under jul pga sjukdomar (både jag och anhöriga), praktik, skola och jobb. I lördags spenderade jag i alla fall dagen på Silvanum i Gävle tillsammans med mina fantastiska kollegor! Vi hade en superhärlig dag med mycket värdefull utbildning! 
 
Igår och idag (tisdag) har jag praktiserat, som vanligt, och även hållit i lite Mary Kay. Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker hem till vardagen igen. Oj, vad jag längtar hem till Umeå! Längtar efter mina klasskompisar, mina kunder i Umeå, mitt studentrum, min pojkvän och mina katter. 
 
Imorgon är planen att ha praktik 8-16, Mary Kay mellan 18-21 och sedan står plugg på schemat. Torsdag är det praktik 8-15, plugga, möten i stan 17.30-19.30 innan jag äntligen beger mig hem mot min fina Umeåstad. Fredag är det redovisning och helgen kommer bestå av att göra klart det plugget som jag har kvar efter torsdagkväll - hehe. 
 
Nu ska jag ringa ett samtal innan det är dags att krypa under täcket, om jag ska orka med ännu en dag med min superstora barngrupp (19 barn) imorgon. Det är väldigt roligt, men väldigt utmattande på samma gång. Det kan nämligen bli lite högljutt och stökigt ibland... Som ni kanske förstår! 
 
(Längtar hem till tystnaden på mina 19 kvadratmeter... ) 
 
Önskar er en fortsatt bra vecka så skriver jag igen när ordningen är återställd (dvs. när jag är hemma i Umeå och har hyfsat koll på mitt liv igen!) 
 
Kram ♥