Stockholm
Igår var vi heeela dagen på Sthlmfields och såg Mastodon, Slayer & Metallica live! Vi landade väl i våra sängar på vandrarhemmet i Uppsala vid 3 inatt... Idag packade vi ihop oss före 11 och begav oss in till Stockholm igen! Vi har varit på Gamla Stan och just nu är vi på Gröna Lund och kollar på Meshuggah som spelar här ikväll. Efter spelningen börjar den långa bilresan hem till vårt kära Norrland igen! Har dock dragit på mig en hemsk förkylning så hade tänkt kurera mig några dagar när jag kommer hem... 

Onsdag


Har jobbat 7-14 idag och nu befinner jag mig i stan och ska käka med Elias och Fridah! Ikväll blir det tidig kväll eftersom vi åker till Stockholm imorgon, med bil. 

Tisdag


En bild på mig och Elias i Alanya. 
Igår jobbade jag till 20.30, sedan såg jag och Elias en film. Vi for även och skjutsade hem Amanda. Idag har jag tagit en rejäl sovmorgon. Min mage har varit jättekonstig sedan vi kom hem från Turkiet så jag hoppas det går över snart för det är verkligen jättejobbigt... 
Idag ska jag jobba 14-21.30, så hela dagen går bort där. Har dock saknat jobbet eftersom jag inte varit där på en vecka. Jag har mycket att ta igen! 

Måndag


Blev attackerad av en mysig katt när jag kom på jobbet. 
Idag har jag fikat, shoppat, ätit middag på frasses och för ca 2 timmar sedan landade jag i Kåge. Lagade middag åt tjejerna här och nu väntar vi på att deras föräldrar ska komma hem.