Måndag

// Bild från igår när jag skulle ut på en liten promenad! // 
 

Hej! 
 
Idag har jag varit och lunchat med mamma och mina två yngre syskon. Sedan följde jag med hem till dem och målade lite i deras garage! Hann även med lite prat och en kopp kaffe med min älskade mor. 
 
Nu är jag hemma och tänkte slänga ihop lite middag! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt! 
 
Beställde förresten hem lite kläder igår så får paket i veckan! Spännande :) 

Söndag

Hej!
 
Igår var ju tanken att jag skulle "ta en tidig kväll"... Well, det hände inte. På bussen hem från stan får jag ett samtal av Josse som tycker jag ska vara med henne och Karro och dricka "lugnt". Det blir aldrig så... Kvällen slutade med att jag spenderade alldeles för mycket pengar på krogen, sedan drog vi hem till Josse och hade efterfest. Sedan följde jag med Rasmus hem till honom på A-torp och skulle sova där. Vi kom hem vid 04.30 på morgonen och låg och pratade jävligt länge... Kollade på klockan och då var den 07.00... Så vi somnade vid ungefär 07.30 i morse och vi har sovit bort hela dagen... Vid 15.00 gullade jag med Bull att få åka "Taxi Bull" till Big Smajl för att käka, sedan skjutsade han mig hem. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen. IKVÄLL BLIR DET LUGNT. Lovar. Hahaha! 
 
Hade en sjukt bra kväll igår i alla fall! Tack alla inblandade! :) 
 
// Tog inga bilder igår så bjuder på detta snygga collage av mig och Josse i Marmaris //
 

Lördag

Hej!
 
Igår blev det spontanfest och utgång och jag övernattade i stan. Somnade vid halv sex i morse och vaknade 11... Så jag har inte hunnit få så mycket sömn. Sedan vandrade jag in till centrum för att ta bussen hem. Kom hem vid 13-tiden och har käkat lite, duschat och tagit en Ipren. Huvudet sprängs (baksmällan från helvetet, och i kombo med förkylning...) och jag känner att jag helst inte vill röra mig ur sängen idag... Men, jag ska ut på fler trevligheter ikväll! Jag tar bussen 16:20 till stan tillsammans med Amanda och bjuder ut henne på en dejt på Bryggargatan! (Helt okej bakismat!) 
 
Det blir nog en tidig kväll ikväll... Kommer sova bort hela morgondagen annars. 
Vi hörs då vi hörs! Nu ska jag försöka kliva upp ur sängen och börja göra mig klar... 
 
// Jag igår // 
 

You would make me fall into love, deep in love, far away

// Jag ikväll // 
 

Hej! 
 
Igår var jag hos Niila och fick renstek till middag. Hur gott som helst! Hos honom kan jag verkligen slappna av. Det är som mitt lilla tempel för psyket... Helt ärligt. 
 
Idag har jag fikat med en gammal vän - vid namn Elias (nej, inte Elias som jag bröt med nyss, en annan Elias). Sedan fick jag även käka middag hos honom! Sjukt trevligt att umgås igen! Det var nämligen 4 år sedan sist!! 
 
Imorgon ska jag även dejta en annan gammal vän som jag inte träffat på hur många år som helst. Kommer bli sjukt kul! Vi ska ut och äta på Irna, sedan ska vi vara hos mig och se film :) Tror det blir bra! 
 
På Lördag ska jag och Amanda ut och käka tillsammans. Jag tänkte bjuda ut henne på dejt :) Annars har jag inget planerat. Det blev ingen träning idag pga att både jag och Amanda är dunderförkylda, och det blir inget "Traffic light party" imorgon pga en massa strul. Men, jag tror nog jag får en bra helg ändå. 
 
Jag har börjat bli en sådan där nattuggla igen... Det är tankarna som sätter sprätt i skallen på mig... Fy och fan, alltså. Kan man aldrig få vara ifred från sitt undermedvetna? 
 
Aja, ska försöka krypa ihop och sova nu i alla fall.

Onsdag

 
Hej! 
 
Jag sitter just nu och äter lite "frukost". Vaknade sent idag, men det var skönt att få sova ut... 
Idag ska jag till Niila och äta middag. Först har jag lite ärenden på stan, så jag ska ta en buss vid tre. 
 
Jag var aldrig och handlade igår, så jag funderar på att gå och handla nu när jag ätit klart frukosten istället. 
Ja, det är väl det. Hoppas ni andra får en bra dag!