Måndag
// Bild från igår när jag skulle ut på en liten promenad! // 
 

Hej! 
 
Idag har jag varit och lunchat med mamma och mina två yngre syskon. Sedan följde jag med hem till dem och målade lite i deras garage! Hann även med lite prat och en kopp kaffe med min älskade mor. 
 
Nu är jag hemma och tänkte slänga ihop lite middag! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt! 
 
Beställde förresten hem lite kläder igår så får paket i veckan! Spännande :) 
Söndag
Hej!
 
Igår var ju tanken att jag skulle "ta en tidig kväll"... Well, det hände inte. På bussen hem från stan får jag ett samtal av Josse som tycker jag ska vara med henne och Karro och dricka "lugnt". Det blir aldrig så... Kvällen slutade med att jag spenderade alldeles för mycket pengar på krogen, sedan drog vi hem till Josse och hade efterfest. Sedan följde jag med Rasmus hem till honom på A-torp och skulle sova där. Vi kom hem vid 04.30 på morgonen och låg och pratade jävligt länge... Kollade på klockan och då var den 07.00... Så vi somnade vid ungefär 07.30 i morse och vi har sovit bort hela dagen... Vid 15.00 gullade jag med Bull att få åka "Taxi Bull" till Big Smajl för att käka, sedan skjutsade han mig hem. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen. IKVÄLL BLIR DET LUGNT. Lovar. Hahaha! 
 
Hade en sjukt bra kväll igår i alla fall! Tack alla inblandade! :) 
 
// Tog inga bilder igår så bjuder på detta snygga collage av mig och Josse i Marmaris //
 
Lördag
Hej!
 
Igår blev det spontanfest och utgång och jag övernattade i stan. Somnade vid halv sex i morse och vaknade 11... Så jag har inte hunnit få så mycket sömn. Sedan vandrade jag in till centrum för att ta bussen hem. Kom hem vid 13-tiden och har käkat lite, duschat och tagit en Ipren. Huvudet sprängs (baksmällan från helvetet, och i kombo med förkylning...) och jag känner att jag helst inte vill röra mig ur sängen idag... Men, jag ska ut på fler trevligheter ikväll! Jag tar bussen 16:20 till stan tillsammans med Amanda och bjuder ut henne på en dejt på Bryggargatan! (Helt okej bakismat!) 
 
Det blir nog en tidig kväll ikväll... Kommer sova bort hela morgondagen annars. 
Vi hörs då vi hörs! Nu ska jag försöka kliva upp ur sängen och börja göra mig klar... 
 
// Jag igår //