Fredag

// En bild från idag. // 
 

Idag har jag och min syster hälsat på vår farmor en sväng, sedan tog jag mig en runda på stan innan jag till sist tog bussen hem. Käkade middag, kollade på serier, tecknade klart några porträtt och nu sitter jag här. Jag skulle helst vilja fara någonstans och hänga med lite folk, men har inte hittat någon som nappat på min idé ännu... Får väl se vart kvällen slutar! 
 

Baby Doll - You need some Rock 'N' Roll

// En bild från ikväll. // 
 

Idag jobbade jag 7-16, sedan tog jag en powernap, duschade och åkte till stan för att hänga med mina fina vänner. Vi bakade kladdkaka, pratade om allt mellan himmel och jord - vilket ledde till mycket skratt denna kväll. Verkligen välbehövligt. 
 
Jag älskar er, hela gänget! Ni är bara bäst ♥
Nu ska jag och gubben skalla varsin kudde. I helgen är jag leeedig. Imorgon ska jag förbi min farmor tillsammans med min syster, så det blir nog trevligt! 
Hörs! 
 

WEDNESDAY

// Såhär ser jag ut idag. // 
 

Onsdag. Tog sovmorgon, käkade frukost, hämtade in posten, gjorde ett par ärenden på datorn här hemma, och nu tänkte jag bara ta det lugnt en stund innan jag ska till jobbet klockan 16.00. 
I helgen är jag ledig, men har ännu inga större planer... Vi får väl se vad jag hittar på. 
 
Ha en fortsatt bra dag, fina ni! 

2015-07-28

// Två bilder från idag. // 
 

Idag har vi skurat hela huset, tvättat ännu lite mer, varit en sväng i stan, jag har shoppat lite nya grejer och sedan fikade vi med några vänner. 
Vi har just käkat middag och ska nu iväg och handla en sväng. 
Ikväll blir det en lugn kväll, och jag ska se film och trycka chips. Imorgon börjar vi om att jobba igen. 
OBS: när jag skriver "vi" så menar jag såklart jag och min karl. 
 
Höhö.