DO WHAT YOU LIKE. LIKE WHAT YOU DO.

Idag har jag träffat en vän - druckit mängder med te & pratat om allt mellan himmel och jord. 
Tog bussen hem från stan vid 17.00, käkade middag, såg på "Lyxfällan" & tecknat määängder med bilder & gjort nya tavlor. Supernöjd! Fick tipset av min kära mor att lägga ut dem på "Köp- och sälj"-sidan på FB & har nu fått massor av beställningar. Tecknade därför ännu lite mer, målade klart några tavlor, drack ännu mer te, diskade, packade, tog ut sopor & helt plötsligt är klockan snart tre på natten. Men jag är nöjd. Så nöjd. Nu kan jag sova. Imorgon är det begravning, sedan åker jag direkt till Umeå för att vara med min bebbo. 
 
Såhär ser mina tavlor ut. Som sagt: Nöjd över min insats och kramp i tummen efter att ha tecknat så mycket denna kväll. Kul var det dock :) 

Mentally exhausted

 
Idag har vi rensat ut grejer från gammelfarmor och gammelfarfars lägenhet. Jag tog dessa glasögon ↑ och lite annat smått och gott. På fredag är begravningen för gammelfarfar. Sedan är det över. Det här året har varit det värsta i mitt liv. Ser framemot att få vända blad och försöka komma på fötter igen... 

I'm a crumpled up piece of paper

// Bilder från i helgen. // 
 

Jag har haft en jättebra helg tillsammans med min älskade. Shoppat lite, druckit mängder med kaffe, ätit god mat, träffat min bästis och bara haft en liten mini-semester från allt skit där hemma. 
Nu är jag hemma igen. Hoppade av på Skellefteå busstation exakt 14:15, jobbade 15-18, tog bussen hem till Skelleftehamn och drack en kopp varm choklad och såg lite serier. Nu känner jag mig alldeles mör... Så jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan lägga mig på spikmattan innan det är dags att slå igen de blå. 
Än så länge har jag inget denna vecka, förutom begravning på fredag. Får jag inget jobb så åker jag ner till Umeå igen på fredag och stannar till söndag. Sedan har jag två veckors schema på Skärgårdshemmet. Fett nice. 
Jag är så rastlös när jag inte får jobba... Haha. 

Torsdag

 
Två bilder från idag. 

Idag har jag gått på stan, lunchat med farsgubben, varit på Ica Maxi, hängt med en vän, druckit kaffe, käkat middag, rensat avlopp, diskat, packat inför Umeå och nu sitter jag och slappnar av med lite tända ljus. Jag ska duscha och läsa lite, sedan ska jag sova. Jobbar 7-15.30 imorgon sedan bär det av mot Umeå över helgen!