Pluggar för fullt

 
Gårdagen spenderades som bilderna ovan - med kaffe, anteckningar och kurslitteratur. Nästa vecka har vi tenta igen... Just nu sitter jag i biblioteket med mina klasskompisar och försöker sammanfatta allt någorlunda så man kan korta ned allt så mycket som möjligt - därav blir det lättare att plugga! 
 

22/2

 
Tiden går fort... Jag har gjort två tentor, fick VG på den första och den andra har vi inte fått veta resultatet på ännu. Firade 2,5 år med min älskling och han bjöd på hemlagad middag och vin. Mamma var här i torsdags, jag åkte till Skellefteå igår till idag - fick klippa mig lite och umgås med familjen. Nu sitter jag återigen i mitt studentrum i Umeå. Imorgon är det måndag - vilket betyder att det är dags att återgå till plugget. Jag har nämligen den tredje (och sista, på denna kurs) tentan den 6/3. 

Uppdatering

 
Hej! Flyttade in i min lägenhet förra söndagen, och har haft fullt upp med plugg inför första tentan. Kändes som att det gick bra! Nästa tenta är nu på måndag. 
Mellan allt plugg och flyttande, så har jag hunnit vara på de sista insparkskvällarna och hängt med mina nyfunna vänner. 
 
Fullt ös här i Umeå med andra ord. Älskar det.