Onsdag

Hej! 
 
Satt uppe igår och målade tavlor till kl tolv inatt. Somnade väl just före ett. Tycker inte om att sova ensam och Elias jobbade natt... Det gör han inatt också. Usch. Idag är jag ledig, och strax ska jag träffa Amanda och hänga lite med henne! Imorgon jobbar jag 14-21.30. 
 
På fredag bestämde jag och Emma att vi skulle göra något - det blir förmodligen att fara på Trästocksfestivalen, eftersom det är det enda roliga som händer i Skellefteå just nu... Haha! Jobbar 7-17 då så det blir på kvällen! 
 
Ja... Nu hade jag tänkt slänga i mig lite jordgubbar med kvarg, i väntan på att Amanda ska jobba klart! Vi hörs senare! 
 
I NEED BEACH.
 
 

Tisdag

Hejsan!

Steg upp kl 6 imorse och var tröttare än tröttast. Detta tack vare min pojkvän som snarkande som en valross hela natten... Haha! Började jobba 7 i alla fall och har fått i mig en kopp kaffe så jag känner mig hyfsat levande igen! Just nu har vi personalfika, och strax återgår vi till arbetet igen. Jobbar bara till 14.30 idag och då kommer Elias och hämtar upp mig sedan ska vi till stan! :) blir nog bra!

Rejäl sovmorgon

Hej! 
 
Jag är ledig idag också och Elias börjar inte förrän 14.15, så vi tog en rejäl sovmorgon idag. Grymt skönt! Nu står han och diskar, och jag håller på att göra mig klar för dagen. Jag vet dock inte vad jag ska göra idag... Men, det löser sig säkert! Hade tänkt träna lite i alla fall! 
 
Annars så kanske jag tar mig en promenad bara för att fördriva tiden lite. 
Aop. Det var det. Imorgon börjar jag jobba kl 7. Kändes jobbigt att stiga upp kl 6, men får jag bara i mig lite kaffe så blir det bra igen! 
 
Untitled

Söndag

Gårdagen och natten spenderades hos min älskade vän Josefin! Vi såg film, blekte hennes hår och hade det bara allmänt trevligt!

Idag hämtade Elias upp mig hos Josse och sedan har vi bara legat och slappat! Vi tog en liten åktur i bilen nu på kvällskvisten för att fördriva lite tid - sedan hamnade jag hos Amanda och hängde där ett tag! Nu ska jag och min sommarsambo (Elias) fara hem till mig och sova! Börjar bli rätt trött!

Hoppas ni haft en bra helg! Vi hörs när vi hörs!

Lördag

Det blev ingen tidig kväll igår - istället drog jag mig till stan för att dricka "ett glas vin" med Emelie. Det blev inte bara ett glas och allt slutade med att vi plötsligt var fyra personer. Det var dock trevligt! Hade inte ätit så bra igår så jag började må lite illa och for därför hem vid ett. Mår bra idag! Det var magen som tog smällen och inte huvudet i alla fall! Hehe. 
 
Jag har just duschat och tänkte laga lite middag på en stund. Dagen har spenderats i soffan framför "Beverly Hills" för jag har inte orkat röra mig ut ännu. Vi får se hur det blir - planen är att fara till Josse om hon tar sig från stan till Ursviken! 
 
Nu har jag tänkt göra lite middag! Sedan får vi se vad Josse säger, haha! 
 
summer california | via Tumblr