Onsdag
Hej! 
 
Satt uppe igår och målade tavlor till kl tolv inatt. Somnade väl just före ett. Tycker inte om att sova ensam och Elias jobbade natt... Det gör han inatt också. Usch. Idag är jag ledig, och strax ska jag träffa Amanda och hänga lite med henne! Imorgon jobbar jag 14-21.30. 
 
På fredag bestämde jag och Emma att vi skulle göra något - det blir förmodligen att fara på Trästocksfestivalen, eftersom det är det enda roliga som händer i Skellefteå just nu... Haha! Jobbar 7-17 då så det blir på kvällen! 
 
Ja... Nu hade jag tänkt slänga i mig lite jordgubbar med kvarg, i väntan på att Amanda ska jobba klart! Vi hörs senare! 
 
I NEED BEACH.
 
 
Tisdag

Hejsan!

Steg upp kl 6 imorse och var tröttare än tröttast. Detta tack vare min pojkvän som snarkande som en valross hela natten... Haha! Började jobba 7 i alla fall och har fått i mig en kopp kaffe så jag känner mig hyfsat levande igen! Just nu har vi personalfika, och strax återgår vi till arbetet igen. Jobbar bara till 14.30 idag och då kommer Elias och hämtar upp mig sedan ska vi till stan! :) blir nog bra!

Rejäl sovmorgon
Hej! 
 
Jag är ledig idag också och Elias börjar inte förrän 14.15, så vi tog en rejäl sovmorgon idag. Grymt skönt! Nu står han och diskar, och jag håller på att göra mig klar för dagen. Jag vet dock inte vad jag ska göra idag... Men, det löser sig säkert! Hade tänkt träna lite i alla fall! 
 
Annars så kanske jag tar mig en promenad bara för att fördriva tiden lite. 
Aop. Det var det. Imorgon börjar jag jobba kl 7. Kändes jobbigt att stiga upp kl 6, men får jag bara i mig lite kaffe så blir det bra igen! 
 
Untitled