BYE OCTOBER, HELLO NOVEMBER

 
Nu jävlar ska saker lösas. 
Eventuellt kommer jag få fasta tider och mycket tid som personlig assistent här i Umeå, i alla fall fram tills årsskiftet. Så jag stannar här. Jag har förlorat min bästa vän här, så jag är jävligt ensam just nu. Men får jobba istället. Det kommer ju vara värt det i längden. Tanken var egentligen nyss att flytta in hos en barndomsvän i Skellefteå och börja jobba där, men får jag schema här så stannar jag här i alla fall till jul och nyår. Sedan kanske jag kan flytta dit. Jag vill då inte vara kvar här så länge till... Jag längtar hem nu. På fredag åker jag hem till mina syskon. Morsan och hennes snubbe är ju i Afrika, men jag saknar mina syskon och lugnet hemma. Jag ska hem. Fyfan vad skönt. Imorgon har jag ett möte på psyk, annars ska jag försöka jobba. Och boka in möte och inskolning hos personlig assistent, om nu brukaren vill ha mig. Håll tummarna för mig. Jag har bestämt att November och December ska bli bra månader. Det enda problemet jag har i slutet av November är att jag inte har någon inkomst alls och har utgifter på 11.000 kr och jag vet fan inte hur jag ska lösa det, men vi ser väl. Tänker försöka fixa fram något intyg från psyk att jag hade en manisk period när jag drog på mig de utgifterna och se om jag kan minska dem på något sätt, i alla fall nu liksom. 
 
Kan 2018 bli mitt år eller? Nu är jag less på skit. 

Torsdag

Hej! Jag lever.
Lite sådär halvt stressad pga att dygnet har för få timmar. Jag försöker jobba jävel, fram tills 16. Sedan hinna med en massa annat som jag inte hinner egentligen, samt att jag har FaceTime-dejt varje kväll. Jag kommer hamna i en mellanmånad nästa månad och jag vet inte hur jag ska lösa det, men jag hoppas att det kommer gå vägen. Kommer även behöva jobba arslet av mig nu dessa månader om jag ska kunna överleva räkningarna och ha mat. Jag har hoppat av plugget. Förhoppningsvis faller allt på plats snart och jag får lite mer ordning över arbetstider osv. Just nu är allt ganska luddigt då jag är timvikarie på förskola, samt har kontrakt med annan rekrytering där jag får jobba imorgon och lördag, samt att jag ska börja med ett helgjobb också om jag klarar den kursen. Jag har även sökt massa andra jobb, så jag hoppas jag får några så att jag kan "sortera" ut ett par och få lite mer ordning på själva arbetslivet... Just nu är min hjärna bara kaos. Fuck. 
 
Bringing Balance: Managing Stress | Urban Parent - St. John's

Livet går framåt

Jag har nu fått tillgång till två jobb. Jag kommer jobba häcken av mig. Dag & kväll, kanske till och med nätter. Jag kommer vara trött, jag kommer säga "Fuck it" många gånger, men jag kommer göra det. För det kommer vara så jävla värt det när jag nått mina mål. Nu jävlar kör vi.


Det är sällan jag ler på bild. Men idag har jag stigit upp i rimlig tid, rensat ett avlopp (äckligt som fan), dammsugit, skurat & vikt in all ren tvätt i garderoben. Nu ska jag dra en kort sväng till Universitetet för att fixa med lite papper. Med andra ord: jag har vaknat från de döda & stannar förhoppningsvis kvar i denna form, för det känns bra att äntligen må lite bättre 👌🏻😄

Och ikväll blir det vin med en saknad vän! 

Update

Jag har hunnit vara hemma en sväng till familjen i helgen & nu befinner jag mig i Umeå igen. Jag har beslutat att jag ska ta en liten paus från mina studier & försöka hitta mig ett jobb istället. Så igår delade jag ut CV:n på stan hela dagen. Idag är planen att städa upp i mitt lilla rum, laga något käk & sedan har jag en webbutbildning kl 19.00 inför ett jobb. Känns spännande!