TIRED

.
 
Hej! 
 
Egentligen skulle jag bara jobba tre timmar idag, men jag blev utringd igår och fick jobba från sju till halv fyra istället. Amanda hämtade upp mig när jag hade slutat och vi for hem till mig och käkade middag. Hon har just farit iväg en sväng, men skulle komma tillbaka igen på en stund och då skulle vi färga hennes hår. Elias är och repar och kommer hem senare ikväll. 
 
Jag är så trött och det känns som att mitt liv står still nu... Work, sleep, eat, repeat. 
Blä.

WEDNESDAY

Hej! 
 
Jag och Elias var in en sväng till stan för ett par ärenden, och nu är vi hemma. Elias håller på att diska lite nu, sedan ska jag diska resten. Jag håller på att hungra ihjäl så jag tänkte laga lite lunch. Idag blir det omelett! Blev så himla sugen på det, bara sådär. 
 
Ikväll kanske vi ska hälsa på mamma en sväng. Vi får se. Skönt att vara ledig i alla fall! :) 
 
 

art & music

Tjänaaa... 
 
Jag är helt sluuuut alltså. Först veterinärbesök idag 09.30 - vilket gick hur bra som helst! Kisse hade bara förstoppning och fick lite behandling mot det, och nu mår han prima igen! For sedan hem och chillade med "Grey's Anatomy" ett tag innan det var dags att fara tillbaka till stan igen för jobb. Gick på stan, fikade, shoppade lite, tog bussen hem, käkade hos mor, gick hem i -15, satte mig för att måla lite men slutade med att jag satt och ritade i två timmar istället, och nu sitter jag här. Känner mig som en kokt, överkörd grönsak och vill bara att Elias ska komma hem snart så jag kan gå och lägga mig... Imorgon har jag ett ärende på stan, annars är det lugna puckar. Jobbar torsdag, fredag och lördag. Så jag hinner ladda om imorgon (om jag inte blir utringd, dvs.)... Fullt ös. As usual. 
 
Infinity ∞ | via Tumblr

HAKUNA MATATA, BITCH

 
Idag har jag gjort massor! Allt är betalat, tid hos veterinären bokad imorgon, bestämt att det blir fika och shopping imorgon (kontaktpersonsjobbet) istället för bad - det tar vi på lördag istället nämligen, handlat mängder med mat och nödvändigheter. Hann även en sväng på "Myrorna" och köpte ett fint halsband ↑, en tröja och en vas. 
 
Nu håller jag på att färga håret, sedan ska jag och Elias ha myskväll med ost och kex. Imorgon är det upp med tuppen eftersom jag har tid med Brolle hos veterinären kl 09.30, sedan ska jag tillbaka till stan igen vid tre. Fullt upp! Precis som det ska vara! 
 

MONDAY

Monday
 
Hej! 
 
Jag och Amanda vaknade före 11 idag och bestämde oss för att beställa lunch från Irna. Käkade lunch framför tv:n och hade det bra. Jag har även betalat alla räkningar idag, eftersom det är lönedag idag. 
 
Amanda gick just till bussen och Elias kom just hit. Jag ska strax ringa veterinären, sedan ska jag fara till Ica Maxi för månadsinhandlingen!