torsdag = lönedag
Idag fick jag min lön - så har suttit och betalat alla räkningar nu på förmiddagen... (Att vara vuxen är sååå kul ibland.) och jag har även packat nästan allt som jag ska packa till ikväll! Ikväll åker jag och Amanda med flyget ner till huvudstaden och ska vara där i 5 dagar! Känns så skönt att få komma bort och umgås med min bästa vän och bara ha det bra. 
 
Elias är i skolan just nu, så jag ska passa på att läsa lite och kanske även ta en powernap senare. 
Sedan ska jag laga middag och ha den klar när Elias kommer från skolan hade jag tänkt. Vi åker ju mot flygplatsen kl 18. 
 
<3
"Laugh as much as you breathe, and love as long as you live - Johnny Depp"
 
Idag har vi varit och fikat på Wayne's, sedan mötte vi upp Niila en sväng, och efter det tog vi bilen hem! Vi ska strax göra middag och bara njuta av att vara lediga ikväll. 
 
Imorgon ska jag börja packa lite - drar ju till Stockholm tillsammans med Amanda på torsdag! Kommer bli fett!! 
 
SUNDAY
 
Igår jobbade jag 15-20, sedan tog jag och Elias bussen till stan för att hänga med Hannes och Fredde på O'learys! Vi käkade även burgare på Big Smajl innan vi tog bussen hem. Idag har vi sovit ut rejält och just nu är Elias på replokalen och kommer tillbaka efter middagen så jag har lite egen-tid just nu. Ska strax duscha och sedan ska jag försöka komma på vad jag ska äta till middag!