torsdag = lönedag

Idag fick jag min lön - så har suttit och betalat alla räkningar nu på förmiddagen... (Att vara vuxen är sååå kul ibland.) och jag har även packat nästan allt som jag ska packa till ikväll! Ikväll åker jag och Amanda med flyget ner till huvudstaden och ska vara där i 5 dagar! Känns så skönt att få komma bort och umgås med min bästa vän och bara ha det bra. 
 
Elias är i skolan just nu, så jag ska passa på att läsa lite och kanske även ta en powernap senare. 
Sedan ska jag laga middag och ha den klar när Elias kommer från skolan hade jag tänkt. Vi åker ju mot flygplatsen kl 18. 
 
<3

SUNDAY

 
Igår jobbade jag 15-20, sedan tog jag och Elias bussen till stan för att hänga med Hannes och Fredde på O'learys! Vi käkade även burgare på Big Smajl innan vi tog bussen hem. Idag har vi sovit ut rejält och just nu är Elias på replokalen och kommer tillbaka efter middagen så jag har lite egen-tid just nu. Ska strax duscha och sedan ska jag försöka komma på vad jag ska äta till middag! 
 

FRIDAY

Hej! 
 
I onsdags jobbade jag i Kåge som kontaktperson och vi käkade pizza till middag - helt okej! 
 
Igår var jag med Amanda hela dagen. Vi fikade på Wayne's och satt där i en och en halv timme, sedan gick vi en runda på stan innan vi käkade middag på sushibar. Efter det for vi hem till henne en stund och jag kollade igenom lite kläder som hon hade rensat. Sedan skjutsade hon hem mig och hon var hos mig tills Elias kom hem. Ganska bra dag! 
 
Idag ska jag jobba, men det är inte förrän vid fem och jag jobbar bara tre timmar. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer - men vi får väl se. 
 
 

Tisdag

Hej!
 
Fick en liten fin kommentar av "Anonym" som löd: "Men ta på dig byxor, snälla". Svar på den: Nej, jag tänker inte ta på mig byxor bara för att någon, som inte ens vågar stå för sin kommentar, säger att jag ska göra det. Detta är min blogg och jag väljer själv vilka bilder jag lägger ut. Om nu du, kära "Anonym", inte trivs med det - så är det ganska så enkelt - LÄS INTE MIN BLOGG. Punkt. 
 
26 Questions People From India Are Sick Of Answering
 

I alla fall... Jag har jobbat hela helgen och igår var jag ledig. Då tvättade jag hela dagen, och sedan rensade jag min lägenhet på en massa prylar och skräp som jag inte ville ha kvar. Idag var jag och Elias och lämnade in alla prylarna på Röda Korset. Känns skönt att ha dem borta, och skönt att göra lite nytta för mänskligheten samtidigt! 
 
Idag har jag även fikat med Fridah på stan, vilket var trevligt :) Just käkat middag och tagit en powernap och nu inväntar jag att Elias ska komma hem... Han har varit hemma hos honom och käkat middag idag. 
 
Imorgon ska jag jobba 17.30-20.30, annars är det nog inte så mycket som händer...