HOUSE WIFE LIFE

 
På dagarna myser vi på hemma, fixar lite i lägenheten och slappar. Från 16.00 till ca 22-23.00 är jag själv hemma i lägenheten och passar då på att städa lite, diska och tvätta och sådana saker. Ana och William jobbar alltid kvällarna så jag försöker sysselsätta mig här i lägenheten. Jag tar promenader med vovve också. Vad annars? Mår hur fint som helst här. Det är så vackert och jag känner mig mer avslappnad här än vad jag gjorde i Umeå. Imorgon ska vi upp tidigt för att fixa lite här hemma, sedan hjälpa Williams föräldrar lite. På fredag kommer min familj hit och stannar över helgen. Det blir mys. På söndag åker jag med dem till Skellefteå, och på måndag åker jag en sväng till Umeå för lite möten och packar ner lite mer saker inför flytten, sedan är jag tillbaka hemma i Arjeplog på tisdag efter lunch. Jag vill verkligen försöka få klart detta med flytten nu men det är så svårt när man inte har tillgång till bil eller släp, så flyttar lite i taget och sedan tar vi de stora sakerna sist när vi har någon som kan hjälpa oss. En garderob har jag också fått här, en walk-in-closet dessutom. Vi ska bygga om den lite när tiden finns, men just nu har jag i alla fall någonstans att ha mina kläder vilket är otroligt skönt... Slipper "bo" i sopsäckar och väskor, liksom. Känns mer som hemma då också.
 
Just nu sitter jag och dricker kaffe. Precis käkat middag. Om en stund ska jag diska, och kanske tvätta lite. Vi måste hinna städa lägenheten också innan helgen så tänkte försöka börja lite redan nu. ♥

Lately

Sjukskriven och blivit sambo. Bor numera i Arjeplog! 👌🏻 Igår åkte jag tillbaka till Umeå och idag har jag fått läkarintyg på sjukskrivningen och även min diagnos - bipoläritet typ 1. Nu står det på papper. Nu är det verklighet... 


Snart ska jag in till centrum här i Umeå och möta upp min mamma och åka med henne upp till Skellefteå. Äter middag med familjen och sedan går bussen hem till Arjeplog 18:50. Är framme vid 22 ikväll och ska då ta en välförtjänt dusch och mysa lite med katterna innan William kommer hem från jobbet. Även om vi sågs igår så har jag saknat dem inatt... 💗

Family time

Bild från idag med hela familjen (+ mamma som var fotografen)
 
Idag började jag dagen med att åka till sjukhuset klockan tio. Ett besök hos min samtalskontakt på Unga Vuxna. Sedan åkte jag in till centrum för att möta upp familjen och spelade Laserdome med dem, käkade lite lunch och äventyrade lite inne på fortet. Jag åkte hem just efter fyra och hämtade ut min medicin samt ett paket. Jag har även packat lite till inför imorgon. Nu ligger jag i sängen med världens värk i benen och en kurrande mage... Får se när jag orkar stiga upp härifrån... Just nu gör jag inte det, haha. 
 
Ikväll blir det en dusch och en tidig kväll. Imorgon väntar läkarbesök vid 09.00, sedan ska jag packa det sista och jag blir upphämtad vid 12-tiden... Imorgon blir jag sambo!! ♥

♥ 07.03.2017 ♥

 
Tjabba tjena! ♥
Jag har skapat en blogg där jag hade tänkt skriva lite mer om hur det är att vara bipolär. Ni som är intresserade av detta kan besöka http://mymessymind.blogg.se  för att läsa mer ingående gällande mina tankar kring vardagslivet. 
 
Dagarna rullar på som vanligt... Just nu är allt lite kaos för att jag har tagit ett uppehåll från skolan och väntar på att jag ska få ett läkarintyg så att jag ska kunna sjukskriva mig ett tag. Jag har läkartiden den 14/3 så vi får väl se efter det hur det kommer att bli. I nuläget håller jag på att packa för fullt, eftersom jag kommer att flytta till William på torsdag. Vi ska prova på att bo tillsammans ett tag för att se hur det går. Jag kommer att ha kvar möbler och lägenhet i Umeå så länge. Det är jag, katterna, kläder och några småprylar som sticker till Arjeplog på torsdag. Sedan blir det ju att åka tillbaka till Umeå den 13/3 eftersom jag har läkartiden den 14:e. 
 
Just nu sitter jag och pratar med William i telefon, sedan kanske jag ska se någon film... Dagarna går så långsamt nu när man har något att längta efter. Imorgon har jag tid hos min samtalskontakt på psyket, och på torsdag ska jag in på labb på vårdcentralen eftersom jag låg sjuk i scharlakansfeber samt hade urinvägsinfektion i början av februari, så de vill bara ta lite prover för att kolla så att allt är okej och att virus och bakterier inte längre finns kvar i min kropp. 
 
Jag ska försöka bättre mig på detta med att blogga. Om jag nu blir sjukskriven på heltid så har jag ju all tid i världen till att blogga, så då borde jag ju kunna bättra mig lite i alla fall. 
 
Ni får ha det så bra så länge, om det nu ens är någon läsare kvar dvs! ♥

William ❤️

Jag har gått och blivit med pojkvän! 

Jag har även hunnit med en tripp hem till Skellefteå, lite VFU på förskola, ett födelsedagsfirande för Ida och en vinkväll med Amanda. Bjussar på lite bilder från senaste månaden.