Sky above me, earth below me, fire within me

coffee and monday-bild
Godmorgon! ♥
Måndag och ett besök på NUS väntar för mig! Men först ska jag jobba lite här hemma, och efter NUS har jag fullspäckat schema med två kunder som kommer hit under eftermiddagen och kvällen, och möjligtvis en kvällspromenad - och plugg såklart. Med andra ord: Insert coffee here. 
 
Nu tar vi tag i denna vecka! 
Önskar er en trevlig dag! Puss!

Even when they are an ass, retain your classHej! Livet rullar på, som vanligt. Jag har gjort klart nästan alla skoluppgifter för denna termin, jobbat mycket med mitt Mary Kay och igår var vi ute med klassen och dansade loss på O'Learys! Väldigt rolig kväll! 

Idag har jag passat på att ha lite hemma-spa. Skrubbat hela kroppen och smort in mig med brun utan sol! Välbehövligt eftersom jag numera är en blekfis... 

Nu håller jag på att laga middag, och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Skönt att vara lite ledig! 

Ha en fin fortsättning på denna helg! 

Blood Type: Matte Black With A Hint Of Gold

fashion, boho, and etsy-bild
Jag har spenderat gårdagen och natten i Skellefteå. Igår var det filmmys med min lillasyster och jag la mig vid fyra imorse. Idag har vi varit på en musikal, och sedan tog jag bussen hem till Umeå. Jag landade i min säng vid 18.30, efter att ha intagit en efterlängtad (och god) middag. 
 
Jag har skickat in lite uppgifter, druckit två koppar med kaffe och läst klart en bok. Just nu är det så mycket som är oklart innan sommaren, så jag blir ganska stressad nu... Jag ska försöka strukturera upp detta. Ni vet ju (ni som känner mig) hur jag vill ha allt strukturerat med listor och att jag vill ha allt planerat i god tid... Och just nu är det kaos. Kaos i papper. Kaos i planering. = Kaos i min hjärna. Det enda som verkar fungera för mig just nu är skolan och mitt Mary Kay, och det är ju bra i alla fall. Men allt som ska fixas innan sommaren är så himla oklart - mitt sommarschema, vart vi ska bo, när vi ska flytta, om/var katterna ska vara hos oss eller någon annanstans, och så vidare... 
 
Jag ska ta en stund av meditation nu, så kanske jag får andas och får nya inblickar i hur jag ska lösa detta. Vi hörs när jag återfått "the force". C ya. 

Smoothie-Lördag


Befinner mig nu i Skellefteå igen. Igår var vi ute på Origo och dansade loss - väldigt trevligt! Nu väntar jag på nästa buss, mot Skelleftehamn. Ska vara barnvakt tills imorgon, så passar på att plugga klart ikväll så jag kan boka upp veckan med jobb! Önskar er en trevlig kväll! 

THURSDAY

// Bild från tidigare idag. // 
 
Hej! 
Idag har jag spenderat dagen i Skellefteå. Först skulle jag på rättegång vid 14.10, men sedan blev den fördröjd till 17.10 så jag har i princip suttit och pluggat, samt jobbat, hela dagen på Espresso House. Jag har även strosat runt en sväng på stan och nu sitter jag äntligen på bussen hem till Umeå igen. Elias är snart hemma och jag är framme vid 20.30 så då ska vi mysa lite med katterna som varit själva idag (hatar när det blir förseningar i planeringen...) och sedan ska vi sova hos Elias. Imorgon ska jag jobba på Tomtebo med alla härliga barn 7.15-16.00 och sedan blir det fest och utgång med Gabriella! Feels good, ändå! 
 
Nu vill jag bara hem dock!