BANG MY HEAD

// Bildkälla: weheartit // 
 
Tja! 
Den här veckan har gått helt fel för mig - massor med avbokningar, kompisarna är fortfarande i sina hemstäder, jag är helt snurrig i skallen och vet inte riktigt hur jag ska ta mig an livet just nu. Vi har ett seminarium på fredag, som jag måste läsa lite inför - och annars har jag några ärenden kring Mary Kay, ett par möten och även en Skellefteå-resa inplanerad nu den kommande veckan. 
Känns bra att ha en söndag innan veckostarten, så att jag kan planera lite bättre på hur jag ska uppfylla mina mål som jag satt. 
Hoppas ni har haft en bra vecka! Vi hörs när vi hörs! 
 

Att jobba som fristående hudvårdskonsult inom Mary Kay

Jag har fått en del frågor kring mitt jobb som fristående hudvårdskonsult inom Mary Kay, så jag tänkte att jag kunde ta en liten Q&A här. 
 
Hur blir man konsult? 
Du pratar med en person som redan är konsult, så kan hon berätta hur du gör för att registrera dig som konsult! Det går alltså inte göra hemma själv - på grund av olika principer. Sedan finns det olika steg man kan uppnå, såklart: 
 
 
 
Hur mycket är lönen att jobba med Mary Kay?
Detta är olika beroende på hur mycket du jobbar och hur mycket du brinner för yrket! Jag har kollegor som tjänar väldigt stora pengar på Mary Kay. I början är det rätt tufft, men när du väl får en kundkrets så går det bättre och bättre. Jag tar inte ut min lön ännu, eftersom det är så lite vinst för mig (mellan 3000-5000kr) och då lägger jag in den vinsten till att köpa nya produkter och fylla på mitt lager här hemma så mina kunder kan få bästa möjliga service. 
 
Måste man ha någon erfarenhet inom hudvård och smink? 
Absolut inte! Jag kunde i princip ingenting när jag började. Vi har utbildningsdagar varje vecka och tillgång till massor av bra utbildningsböcker och tips via vårt huvudkontor. 
 
Vad är åldersgränsen för att börja som konsult? 
18 år. 
 
Måste man ha ett visst antal klasser eller försäljning per vecka eller månad? 
Nej, du är din egen chef vilket betyder att du själv styr upp din tid och dina säljmål. Det finns inget tak i denna typ av verksamhet. 
 
 
Funderar du på att börja? Just do it! 

WEDNESDAY

// Dagens makeup är...
 
 
BASE:
Mary Kay foundation primer SPF15 + liquid matte-wear foundation in "ivory 5" 
Anastasia Beverly Hills powder contour kit
& Mary Kay mineral cheek color in "Sunny Spice"
 
 
BROWS: 
Anastasia Beverly Hills perfect brow pencil in "Dark Brown"
 
EYES:
Mary Kay eye primer, mineral eye colors "MIdnight Star" and "Sweet Plum", black eyeliner and the "Lash love lengthening mascara"
 
LIPS: 
Mary Kay true dimensions lipstick in "Natural Beuté" // 
 

WORK: MAKE UP TUESDAY

// Min modell för Mary Kay produkter idag // 
 
BASE: 
Foundation primer SPF15 
Liquid luminous-wear foundation "ivory 3"
Mineral Cheek Color "Sunny Spice" 
 
BROWS: 
Brow definer "Brunette" 
 
EYES: 
Eye primer
Mineral Eye Color "Coal"
Mineral Eye Color "Midnight Star" 
Lash Love Lengthening Mascara

It's cute in a way, till you cannot speak And you leave to have a cigarette, your knees get weak

// Bilder från min instagram under den senaste veckan //
Jag har totalt glömt bort bloggen... Igen. 
Veckan har varit helt okej. Mina klasskompisar har ju stuckit hem pga "påsklov"-isch och jag har därför hängt med några grabbar i torsdags, i fredags och i lördags. Det har varit rätt kul ändå - älskar att gå ut och dansa! Jag har även kommit igång med träningen, hyfsat, igen vilket känns otroligt bra. Och en annan grej - jag har börjat måla och rita igen! 
 
I helgen har min mamma varit här i Umeå - så vi har käkat god middag, shoppat och bara haft det så himla bra. Skönt att träffa henne igen. Hon är verkligen min största inspirationskälla! Älskade mamma ♥
 
Jobbet går också ganska bra och livet rullar väl på, I guess! 
Imorgon har vi en start på en ny kurs - men jag antar att jag typ kommer vara själv där eftersom alla fortfarande befinner sig "hemma" tills sista mars. Så, jag får klara mig ensam ett tag till helt enkelt. Tur att jag har min Elias och min konst att falla tillbaka på i sådana här lägen känner jag. Jag är verkligen en sällskapsmänniska, även om jag hatar människor. Visst är det lite konstigt? 
 
Snart dags att krypa under täcket. Jag börjar bli trött. Jag har äntligen fått någon slags dygnsrytm och jag vaknade till och med av mig själv vid nio imorse. Sjukt, för att vara jag. Men det är ganska skönt att ha hela dagen på sig att göra saker istället för att sova bort den när jag är ledig, som jag brukar göra i vanliga fall. 
 
Until next time...