Tisdag
God morgon! ♥
 
Fick inte sova så mycket inatt heller, vilket resulterade till att jag är lika trött idag. Dock så är jag gladare för igår fick jag nya byxor, nytt linne, hårnålar till balen och lite annat. Dessutom käkade vi god middag och solade. Känns jättebra! Har dock inte hittat ett par studentskor än, så jakten fortsätter...
 
Idag slutar jag 12.30, och då ska jag förhoppningsvis fara och jobba med min mormor en stund innan jag drar hem och käkar middag. Sedan blir det fest. Det är ju valborgs!
 
// Bild 1. Shopping! // Bild 2. Nya byxor, bikini och linne. // Bild 3. Elias innan vi skulle sova. // Bild 4. Jag igår. //
Måndag
Godmorgon!
 
Min morgon började inte bra idag. Vaknat till och från inatt pga av olika anledningar. Sedan kom jag till skolan och det första som händer är att användaren på datorn blir låst, så jag måste gå till teknikern för att låsa upp det... och nu sitter jag äntligen här. Ska spendera denna lektion med att skriva på min processbeskrivning, how fun? Sedan hade vi någon föreläsning idag i aulan som vi skulle på, och när jag slutar så hämtar mamma upp mig. Då ska vi shoppa, äta middag och sola solarium. Känns bra!
 
 
Söndag
Hej! 
 
Gårkvällen spenderades med grillat hos svärisarna, sedan hamnade jag hos Hannes tillsammans med Amanda och Elias, med lite bärs och skräckfilm! Vi kom hem till Elias vid två inatt, vilket resulterade till att vi sov ut idag. Sedan for Elias och repade, och vi möttes upp vid Mullberget före fem för att bege oss mot mormor och morfar för lite middag och balplanering. Det känns att det är nära nu, alltså. 
 
Nu är vi hemma och ska strax gå och lägga oss. Fullt ös idag. 
Imorgon ska jag gå på stan med min kära mor! Känns sjukt bra! :) 
 
// Bild 1. Bärs, popcorn och skräckfilm! Bra kväll! // Bild 2. Jag idag. // Bild 3. Min bebis. //