Tisdag

God morgon! ♥
 
Fick inte sova så mycket inatt heller, vilket resulterade till att jag är lika trött idag. Dock så är jag gladare för igår fick jag nya byxor, nytt linne, hårnålar till balen och lite annat. Dessutom käkade vi god middag och solade. Känns jättebra! Har dock inte hittat ett par studentskor än, så jakten fortsätter...
 
Idag slutar jag 12.30, och då ska jag förhoppningsvis fara och jobba med min mormor en stund innan jag drar hem och käkar middag. Sedan blir det fest. Det är ju valborgs!
 
// Bild 1. Shopping! // Bild 2. Nya byxor, bikini och linne. // Bild 3. Elias innan vi skulle sova. // Bild 4. Jag igår. //

Måndag

Godmorgon!
 
Min morgon började inte bra idag. Vaknat till och från inatt pga av olika anledningar. Sedan kom jag till skolan och det första som händer är att användaren på datorn blir låst, så jag måste gå till teknikern för att låsa upp det... och nu sitter jag äntligen här. Ska spendera denna lektion med att skriva på min processbeskrivning, how fun? Sedan hade vi någon föreläsning idag i aulan som vi skulle på, och när jag slutar så hämtar mamma upp mig. Då ska vi shoppa, äta middag och sola solarium. Känns bra!
 
 

Söndag

Hej! 
 
Gårkvällen spenderades med grillat hos svärisarna, sedan hamnade jag hos Hannes tillsammans med Amanda och Elias, med lite bärs och skräckfilm! Vi kom hem till Elias vid två inatt, vilket resulterade till att vi sov ut idag. Sedan for Elias och repade, och vi möttes upp vid Mullberget före fem för att bege oss mot mormor och morfar för lite middag och balplanering. Det känns att det är nära nu, alltså. 
 
Nu är vi hemma och ska strax gå och lägga oss. Fullt ös idag. 
Imorgon ska jag gå på stan med min kära mor! Känns sjukt bra! :) 
 
// Bild 1. Bärs, popcorn och skräckfilm! Bra kväll! // Bild 2. Jag idag. // Bild 3. Min bebis. // 

Fredag

Äntligen fredag!!
 
Har suttit hela morgonen nu med min hemtenta i filosofi och för en gångs skull går det faktiskt ganska framåt! Tar en liten paus nu för att blogga lite. Igår kom Amanda förbi en sväng, och vi gick ut och satte oss vid älven och pratade i en och en halv timme. Grymt skönt, faktiskt. Sedan kom Elias och hämtade mig och vi for hem till han för att sova. Idag slutar jag vid elva, och då vet jag inte om jag skulle fara och jobba med mormor eller om jag ska hem... Eller vad jag nu ska göra. Kanske drar en vända på stan eller något. Vi får se!
 
NOTE TO SELF: Köp nya påsar till dammsugaren, så du kan dammsuga snart... Ser ut som en svinstia....
 

Torsdag

Hej!
 
Idag hade jag så mycket träningsvärk igår från idrotten att jag knappt tog mig ur sängen... Så har gått runt och "oj:at" mig hela dagen - men det känns ändå bra, för då har jag verkligen varit med! 
Efter skolan träffade jag Elias på stan och sedan tog vi bussen hem. Nu är jag hemma och har suttit och läst på lite om demens, så att jag är förberedd inför jobbet! 
 
Just nu väntar jag på Fanny som är påväg hit. Vi ska väl bara hänga - vilket känns bra. Är helt slut. Elias är och repar ikväll så det är bra att jag får lite sällskap! 
 
Imorse på bussen. (hatar att jag får så fluffigt hår vissa dagar, men vad gör man liksom?)