Tisdag

I fredags började dagen med en liten brand på jobbet... Jobbade till 15.30, gick hem och sov en stund och mötte sedan upp Elias i stan och vi gick på bio och såg "The Maze Runner". Lördagen spenderades i form av jobb 12-15, middag hos svärföräldrarna och en kväll på Travven med Simon! I söndags var vi ganska slöa, men vi for in till stan och käkade på Dallas till lunch, sedan slappade vi bara och spenderade kvällen med en film i soffan. 

Just nu är jag hundvakt åt mamma. Jag har sovit där sedan i söndags, och ska sova där tills imorgon och då tar mormor över hundvakten imorgonkväll. 
Jag har även fått schema nu, fram tills den 26e oktober!! Känns jätteskönt :) 
 
Lägger in lite bilder från min instagram: 
 

Work

Jag idag. 
 
Jobbade 14-21.30 igår och var helt slut efter min och mammas lilla roadtrip till Haparanda (IKEA!!) tisdag till igårmorse. Idag har jag jobbat 7-14, och jag ska snart bege mig tillbaka till jobbet för jag ska jobba extra 16-20.30. Imorgon jobbar jag 7-15.30 och lördag har jag jobb som kontaktperson 13-16. 
Fredag imorgon, och Elias kommer hit över helgen. Längtar så förbaskat mycket efter honom nu. En vecka sedan vi sist sågs... Jävla bajs-distans.