Torsdag

// Bild 1. Käkade lunch med mormor på Calles igår. // Bild 2. Jag och Rambo just nu. //
 

Hej! 
 
Igår hängde jag på stan en stund med mormor, sedan skjutsade Elias mig hem - och då la jag mig och sov tills middagen. Efter middagen såg vi lite Grey's och sedan bestämde vi oss för att fara och bowla! Efter det for vi hem till Elias och käkade grönsaker med dip och såg film, sedan sov vi där. 
 
Vaknade tidigt i morse för att Elias skulle till skolan. Han skjutsade hem mig och nu sitter jag här... Har slängt i mig lite mackor med ägg på och nu tänkte jag ta tag i diskberget... 
 
Senare ikväll ska jag till min mor - för att få lite försenade födelsedagspresenter, sedan kanske jag skulle hänga med Josse - vi får se! 

Bebis-tisdag

// Lilla Samuel! Hur söt?! // 
 

Hej! 
 
Vaknade efter elva idag och tog bussen 12:20 till Ursviken för att hälsa på Mathilda och hennes lilla bebis! Har varit där hela dagen idag! Elias hämtade upp mig vid 4, sedan for vi och käkade på Sibylla. Efter det sprang jag upp i lägenheten för att hämta ett lass med tvätt, för att sedan springa ner till tvättstugan och påbörja kvällens sysselsättning: tvätta. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att Amanda ska svara i telefonen, för vi tänkte hänga ikväll... Vill helst inte vara själv i tvättstugan - den är sjukt läskig! Elias är hemma hos honom nu och städar sitt rum... 
 
Imorgon ska jag upp tidigt och fara till stan för att träffa mormor! Hon har sytt in min bikini-bh - den var way too big, så jag har väl krympt..
 

Det blev en liten promenad...

// Jag påväg ut på promenad tidigare idag... // 
 

Det blev en 4,5 km promenad i solen! Sedan gjorde jag och Elias middag, och nu har han farit till replokalen och jag har mitt eget lilla spa här hemma. Har skrubbat ansiktet med peeling och haft ansiktsmask, och nu ska jag ångbada ansiktet också! 
 
Helt okej måndag!! 
 

Update: Det blev ett helkroppsspa helt plötsligt. Har fotbadat, filat och skrubbat fötterna, sedan ska jag peela hela kroppen och smörja in hela mig i en mjukgörande salva - kommer sova gott inatt!!
 

Monday morning

// Det blev sushi till lunch idag! // 
 
Imorse for vi in tidigt till stan, jag och Josse, för att inhandla lite nödvändigheter. Sedan hängde vi en stund, tills Elias hade lite rast från skolan - då fick jag skjuts hem. Han har farit tillbaka nu och slutar rätt sent idag, vid 16 eller 17-tiden... Så jag har lite tid för mig själv igen. Funderar på att gå ut på en promenad, fast jag är mer taggad på att sitta inne och trycka i soffan... Svårt val... Tåls att fundera på...