Vackra Marmaris
Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.tourline.nl/pictures/T875751.jpg
Mano nuotraukos - Turkey -Marmaris 2010
Türkiye
Bilder från weheartit.com
Torsdag
// Bild 1. Käkade lunch med mormor på Calles igår. // Bild 2. Jag och Rambo just nu. //
 

Hej! 
 
Igår hängde jag på stan en stund med mormor, sedan skjutsade Elias mig hem - och då la jag mig och sov tills middagen. Efter middagen såg vi lite Grey's och sedan bestämde vi oss för att fara och bowla! Efter det for vi hem till Elias och käkade grönsaker med dip och såg film, sedan sov vi där. 
 
Vaknade tidigt i morse för att Elias skulle till skolan. Han skjutsade hem mig och nu sitter jag här... Har slängt i mig lite mackor med ägg på och nu tänkte jag ta tag i diskberget... 
 
Senare ikväll ska jag till min mor - för att få lite försenade födelsedagspresenter, sedan kanske jag skulle hänga med Josse - vi får se! 
Bebis-tisdag
// Lilla Samuel! Hur söt?! // 
 

Hej! 
 
Vaknade efter elva idag och tog bussen 12:20 till Ursviken för att hälsa på Mathilda och hennes lilla bebis! Har varit där hela dagen idag! Elias hämtade upp mig vid 4, sedan for vi och käkade på Sibylla. Efter det sprang jag upp i lägenheten för att hämta ett lass med tvätt, för att sedan springa ner till tvättstugan och påbörja kvällens sysselsättning: tvätta. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att Amanda ska svara i telefonen, för vi tänkte hänga ikväll... Vill helst inte vara själv i tvättstugan - den är sjukt läskig! Elias är hemma hos honom nu och städar sitt rum... 
 
Imorgon ska jag upp tidigt och fara till stan för att träffa mormor! Hon har sytt in min bikini-bh - den var way too big, så jag har väl krympt..