WORKING GIRL

 
Hej! 
Längesedan sist. Nu har jag jobbat 7 dagar i rad och imorgon får jag äntligen avnjuta en hel dag av ledighet! Därför ska jag och Elias passa på att lyxa till det ikväll med chips, dip och cola, och kanske en bra film. Imorgon får jag sova så länge jag vill... 
 
Sedan jobbar jag måndag, tisdag och onsdag! Cash is king. 
Mvh "working girl" / en jävligt slut brud.
 

MERRY CHRISTMAS

Merry Christmas
CHRISTMAS
 
Hej! Längesedan nu, ser jag. 
Jag har jobbat på för fullt, och ännu är jag inte klar för detta år. 
Ikväll ska jag till min familj för att ha lite uppesittarkväll, sedan ska jag även sova där. Därför vill jag passa på att önska er alla en riktigt god jul! Själv ska jag jobba imorgon, 16-20.30, sedan jobbar jag hela veckan fram till lördag. Jobbar även nyårsafton och nyårsdagen, men vad gör man? Det är ju pengar, och jag behöver dem! :) 
 
Nu ska jag fixa mig lite och packa, sedan drar jag till familjen! :) 
 
 
 

I WILL NEVER BE TOO OLD FOR DISNEY

 
Hej! 
 
Igår såg vi "Aladdin". Längesedan, men lika bra varje gång! Idag har vi sovit alltför länge, ätit lussebullar, sedan for Elias hem för att käka middag och nu är han på replokalen. Jag har legat och kollat på lite greys och käkat middag. Jag funderar på att kolla på en film nu, i väntan på att Elias ska komma hit. 
 
Imorgon ska jag jobba, men det är inte förrän på kvällen. 
 

TUESDAY

Hej! 
 
Idag har jag varit på möte! Det gick jättebra :) Blir förhoppningsvis kontaktperson till en tjej inom en snar framtid! 
Efter mötet tog jag bussen hem till Skelleftehamn, landade hos mamma och käkade lite middag och hängde med familjen innan jag begav mig hem till mig. Nu har jag just landat i sängen och Elias har kommit hit. Vi får väl se vad vi hittar på ikväll! 
 
Imorgon har jag jobb 12.30-15.30 och sedan blir det nog sushi till middag! 
 
Captured by reality | via Tumblr