31.08.2017

Mycket har hänt sedan jag skrev senast. 
Mamma har gift sig, min syster väntar barn, jag har fyllt hela 23 år, slutat jobba på Systembolaget, tatuerat mig (min och min systers gemensamma tatuering), åkt upp med "svärfar" en sista sväng till Saddeguava, haft en vinkväll med en underbar vän, haft avskedsfest i fredags, och i lördags spenderade jag min sista kväll till fjälls i fina Gauto.
 
I söndags lämnade jag och flyttlasset fina Arjeplog och jag fällde ett par tårar på vägen. Jag kommer att sakna att bo i fjällen. Jag har aldrig känt mig så hemma på ett ställe som jag gjorde där. Det har varit fem helt fantastiska och underbara månader för mig. Jag har spenderat några dagar i Skellefteå nu tillsammans med min familj och påbörjat mitt studerande.
 
Idag har jag suttit och planerat, packat och strukturerat upp mina studier inför dessa veckor innan min nästa kurs börjar. Jag har tre uppgifter att göra på två veckor, det fixar jag. Ikväll åker vi vidare till Umeå, och jag har en to-do-list att checka av innan jag även imorgonkväll åker vidare till Norrköping för att hälsa på finaste Ana, och William. 
 
Slänger in ett par bilder från de senaste veckorna (de hamnade i blandad ordning, men w/e):